Dancing with the Stars terug op tv met Chantal Janzen

Chantal Janzen blaast de tv-klassieker Dancing with the Stars nieuw leven in op RTL 4. De startdatum is nog niet bekend. Dat heeft de zender bekendgemaakt via RTL Boulevard. Dancing with the Stars is een programma waarin bekende Nederlanders het al dansend tegen elkaar opnemen. Het was in 2005 een van de eerste titels in het genre BN’er-programma’s. Uiteindelijk heeft RTL 4 vier seizoenen en twee specials uitgezonden. De laatste aflevering was alweer op 3 juli 2009.

De eerste drie seizoenen van Dancing with the Stars werden gepresenteerd door Sylvana Simons en Ron Brandsteder, maar hij zit tegenwoordig bij Omroep MAX en zij in de gemeenteraad van Amsterdam. Seizoen vier werd gehost door Lieke van Lexmond en Beau van Erven Dorens.

Het wereldwijd succesvolle format keerde in 2012 terug op de buis, maar dan bij de publieke omroep en onder de originele naam Strictly Come Dancing. Er werd één seizoen uitgezonden, gepresenteerd door Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Meij.

De vier RTL-seizoenen werden gewonnen door Jim Bakkum, Barbara de Loor, Helga van Leur en Jamai Loman, het NPO-seizoen door Mark van Eeuwen.

Blue Circle is eind december begonnen met de casting van de dansers. “Welke bekende Nederlanders volgend jaar over de dansvloer zwieren en op welke zender is nog niet bekend“, aldus RTL Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen