Hélène Hendriks: ‘Talkshow met Genee niet op zondag’

De talkshow die Hélène Hendriks en Wilfred Genee gaan maken voor Veronica komt mogelijk tóch niet terecht op de zondagavond. Dat heeft de presentatrice dinsdagavond gezegd in de seizoensopener van Jinek. Hendriks en Genee gaan een actuele talkshow presenteren waarin ook aandacht is voor sport. Concurrent RTL 7 maakte onlangs bekend dat Humberto Tan op de zondag VTBL gaat presenteren, maar dat heeft volgens Hendriks geen invloed op hun uitzendavond.

Naast VTBL op RTL 7 en Studio Voetbal op NPO 1 zou nóg een voetbalprogramma op Veronica een beetje te veel van het goede worden. “Ja, maar het is geen voetbalprogramma wat wij gaan maken“, aldus Hendriks.

Volgens Hendriks gaat haar nieuwe programma met Genee helemaal niet over voetbal. “Ik dacht dat het meer actualiteit zou worden. We zijn aan het kijken naar de invulling. Het zal meer richting de actualiteit gaan, met een beetje sport erbij.

Een beetje een gewone talkshow dus? “Ja, eigenlijk wel ja.

Genee liet eerder weten dat de talkshow voor de zondagavond gepland staat, maar de plannen lijken veranderd. “Volgens mij is dat wel weer een beetje van de baan, maar daar zijn we dus nog naar aan het kijken. Ik kan er dus nog weinig zinnigs over vertellen, behalve dat het wel een keer komt.

We zijn eigenlijk gewoon een beetje aan het oriënteren en aan het bespreken met elkaar en kijken hoe het vorm kan krijgen. Voor de rest weet ik oprecht niet wanneer en hoe.

Genee wordt dit jaar veelvuldig ingezet door Talpa. Naast Veronica Inside op maandag en vrijdag en de Champions League op woensdag, gaat hij ook van maandag tot en met donderdag de middagspits-show van Radio Veronica presenteren.

Lees ook:
Wilfred Genee werkt aan talkshow met Hélène Hendriks (10 augustus 2018)
Talkshow Wilfred en Hélène komt op zondagavond (17 september 2018)

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen