Davina blij met tv-aandacht: ‘Meer Instagram-volgers’

Geplaatst op wo 02 jan 2019 om 9:20

Voor Davina Michelle was 2018 het jaar waarin ze dankzij het NPO 1-programma Beste Zangers haar doorbraak beleefde. Het heeft haar veel opgeleverd. Dat vertelt ze in De Telegraaf. Aanvankelijk waren de reacties heel negatief, aldus Michelle. “In het begin moesten mensen nog aan me wennen; op social media waren veel azijnpissers. Het ging over mijn uitspraak en er was iemand die zei: ‘Ik weet niet wat het is, maar ze irriteert me gewoon.’ Eerst zat ik daarmee“, aldus de zangeres.

Later besloot Michelle om dat naast zich neer te leggen. Uiteindelijk werden de reacties volgens haar iets positiever en toen moest haar hitoptreden Duurt Te Lang nog komen. “Maar iedereen was superpositief en ik scoorde een nummer 1-hit! Echt bizar.

Nu ziet haar leven er heel anders uit. “Bij mij in de supermarkt moet ik vaak op de foto, maar verder valt het mee met herkend worden – ik zit alleen maar in de studio. Af en toe ga ik naar radio of tv, verder ben ik een soort mol.”

Gaat ze nog met haar vriendinnen van vroeger om? “Mijn vriendinnen heb ik al weken niet gezien.”

Gelukkig heeft ze wel meer Instagram-volgers gekregen. “Mijn Instagram-volgers zijn verdubbeld.

Het Telegraaf-interview met Davina Michelle kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS
9 Reacties op “Davina blij met tv-aandacht: ‘Meer Instagram-volgers’”


 1. Some Ting Wong

  Mijn instagramvolgers aantal is ook verdubbeld! Van één naar twee. Behalve m’n oma volgt west me nu ook.

 2. Tractorspotter

  Wel een beetje zielig dat haar instagram-volgers zijn verdubbeld. Die hebben zich vast nog even volgevreten voordat het nieuwe BTW-tarief inging.

 3. liefkleinhertje

  Dat grietje heeft een rare uitspraak en voor de rest irriteert ze gewoon.
  Bij mij in de supermarkt hangen ook foto’s van winkeldieven dat begrijp ik dan weer wel.

 4. Pakalu Papito

  Jaja, dat is waar het om draait mensen. Instagram-volgers! Anders tel je niet meer mee in deze wereld. Dus hup, de deur uit en je nieuwe pattas filteren, een ‘oeps per ongeluk’ snapshotje van je mcmaaltijd en uiteraard een selfie met labrador oren maken, want dat moet! En niet vergeten vegan te worden en een hip knotje in je kapsel te maken.

  Zo, tot zover mijn lesje Instagram voor beginners voor de Mediacourant-reaguurder. Graag gedaan :D

 5. scott_0

  Davina? Was het eerst een vent of zo?

 6. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Leuke Nederlandse Liedjes zingt ze.
  Deze wordt wel gedraaid op 100% NL.

 7. LD

  Ik weet niet wie dit is.

 8. Donald Dumb

  Eendagsvliegje.
  Over een jaar horen we er niks meer van…

 9. Bart

  Keihard ne uken zou ik haar en haar k UT vol kwarken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.