Goed nieuws over Wendy van Dijk scoort niet

Wendy van Dijk is vrijwel altijd negatief in het nieuws: de ene keer duiken er cocaïnegeruchten op, de andere keer zet ze kwaad bloed bij racismeroepers en dan is er ook nog haar eeuwigdurende vete met de pers en in het bijzonder met Angela de Jong, die ze zelfs wil meppen. Zelfs toen kijkers grapten dat ze op tv net een Oempa Loempa leek, ging ze over de rooie. En nu zit ze in een huwelijkscrisis. Waar is het positieve nieuws over haar? “Wendy van Dijk verkoopt slecht bij goed nieuws.

Deze uitspraak is van Guido den Aantrekker, die als Story-baas precies weet welk showbizznieuws we willen lezen. En dat is dus geen positief Wendy-nieuws. “Terwijl Máxima altíjd goed verkoopt.”

Vindt de Story het zelf ook fijn als ze iets negatiefs over Wendy kunnen melden? “We doen heus geen vreugdedansje als iemand gaat scheiden en wij de primeur hebben. Wél is het ons vak om daarover te berichten.”

Een ander bekend slachtoffer van de showbizzpers is Humberto Tan, die het nieuws haalde omdat hij na de uitzendingen van RTL Late Night in bed kroop met een Journaalpresentatrice in plaats van zijn vrouw.

Hij krijgt geen medelijden van Den Aantrekker. “Wij ­maken geen huwelijken kapot, dat doen mensen toch echt zelf“, zegt hij. “Het is heel simpel: als jij je piemel in je broek houdt, dan heb ik niks om over te schrijven.”

De Story-baas doet zijn uitspraken in een artikel van &C waarin de hoofdredacteuren van de bekende showbizzbladen aan het woord komen. U leest het via Blendle.

Foto: Charlie and the Chocolate Factory

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen