Expeditie Robinson wilde Viola Holt in 2019-editie

Geplaatst op Tue 08 Jan 2019 om 13:15

Viola Holt (69) is gevraagd om dit jaar mee te doen aan Expeditie Robinson als de oudste kandidaat ooit, maar de televisiedino heeft nee gezegd. Dat vertelt ze aan het AD. Sinds een paar jaar laat Expeditie Robinson ieder jaar ook één of twee bejaarde BN’ers meedoen, maar Holt is niet van plan om in de voetsporen te treden van onder meer Corry Konings en Bartho Braat. Ze vindt het niets. “Om nou weer met die gekkigheid mee te doen, nee. Man en hond zijn het eens met me.

Holt was verrast toen ze de uitnodiging kreeg. “Ik kreeg een heel lief appje waarin ik werd gevraagd of ik belangstelling had. Ja, daar was ik wel door verrast.

Meedoen aan Expeditie Robinson is volgens haar heel erg zwaar. “Ik zie het programma nauwelijks, maar ik weet dat het wel zo zwaar is als Bobo’s in the Bush waar ik destijds aan meedeed.”

Dat was enig hoor, maar ik word dit jaar zeventig. Ik ben überhaupt niet van plan terug te keren op televisie.

Foto: SBS
14 Reacties op “Expeditie Robinson wilde Viola Holt in 2019-editie”


 1. Remco

  Vioa Holt niet meer terug op tv?

  JAAAAAA DIT IS DE BESTE DAG OOIT!

 2. M.

  Viola schreeuwt tenenkrommende hard dat ze niet meer op TV wilt, de feiten geven toch een andere beeld, deze overjarige vrouw heeft zoveel moiete met ouder worden en wil zo graag weer op de buis, maar er geldt ene regel op het leven, aan alles komt een einde. Veel succes met je leven Viola.

 3. Marco

  Als ik haar zie moet ik terug denken aan ‘Hotel Big Brother’ samen met Bonnie St. Claire. Hahaha heerlijke televisie was dat :)

 4. Raymond

  Ben je als je 69 bent al bejaard tegenwoordig?

 5. Britt Scholte Lover

  Ik dacht dat Barbie mee doet dit jaar?

 6. Kees

  Valse oude taart die samen met Luv en Evert Santegoeds een vies clubje vormen.
  Bah.
  Hallo Jose Hoebee en Marga Scheide!

 7. Hooftstraat

  Raymond
  Tue 08 Jan 2019 om 13:

  De cijfer 69 doet mij aan hele andere dingen denken, ik ga mijn man bellen.

 8. shrink

  Viola Holt alias Van Emmenes… alle bouwvakkers in heel Nederland zaten in de jaren zestig kwijlend voor de kijkbuis als zij haar aankondigingen deed!

 9. Rukaap

  WHAHAHA goeie grap.

 10. Remco Terhorst

  Bobo’s in de Bush met Viola was fantastisch, toen was het nog origineel om sterren de rimboe in te sturen.

 11. Kees

  Televisiedino :)

 12. Joop55

  Door weer door een of andere straatfiguur verrot gescholden te worden, ik zou weigeren.

 13. David

  @Raymond, niet bejaard hoor maar volgens Mediacourant een dino. Hoe respectloos!

 14. Meester in Notarieel Recht Volonté Fuchse

  Het zou wel schelen als Viola mee zou doen voor het geld. Gezien mijn innige SM-relatie met haar in de jaren 90 in mijn kelder in Velsen kan ik toch wel zeggen haar goed te kennen. Gezien ik nog geld van haar krijg, zou Expeditie Robinson die wig die zij door mij niet terug te betalen voor de tepelklemmen die ik in 2001 nog voor haar heb aangeschaft, ookal waren we reeds niet meer on speaking terms, in één klap op kunnen lossen.
  Om het financiële debakel van weleer naar iets positiefs om te buigen, heb ik mijzelf opnieuw uitgevonden en ben nu frauduleus notaris in de banlieue van Parijs, waar ik testamenten vervals.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.