Angela de Jong had meer verwacht van 6 Inside

Angela de Jong is teleurgesteld in 6 Inside, het nieuwe vooravondprogramma van Albert Verlinde op SBS 6. Ze had er wel meer van verwacht. Dat zegt de tv-recensente van het AD. 6 Inside begon maandagavond met een voor SBS 6 redelijke 378.000 kijkers (9,3 procent), maar na de enorme mediacampagne voor het programma is redelijk niet genoeg. De Jong zat in elk geval wel voor de buis, maar voelde zich niet getrakteerd op een grote primeur. Het bleef bij een baby en een relatiebreuk.

Ondertussen had RTL Boulevard Peter R. de Vries met een Holleeder-nieuwtje en pakte Privé vanmorgen uit met de relatiebreuk tussen Erland en Wendy. “Al met al was het dus niet de daverende start die Albert en co-host Jan Versteegh afgelopen weken in elk interview beloofden“, aldus De Jong.

Ze vervolgt: “Sterker, de inhoud van de eerste aflevering viel me ronduit tegen. Babynieuws van Jan zelf en de relatiebreuk van Romy Monteiro vallen met de beste wil van de wereld niet in de categorie ‘grote onthullingen’.

Wel vindt ze dat Verlinde ‘er meteen weer met een vanzelfsprekendheid zat alsof hij nooit was weggeweest en zo voelde het eigenlijk ook voor deze kijker’. “De rest was wennen.”

6 Inside had van tevoren niet zo hoog van de toren moeten blazen, aldus De Jong. “Dan was het teleurgestelde gevoel maandagavond net wat minder geweest.

De column van Angela de Jong over 6 Inside kunt u hier lezen.

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen