Angela de Jong had meer verwacht van 6 Inside

Geplaatst op Tue 08 Jan 2019 om 13:45

Angela de Jong is teleurgesteld in 6 Inside, het nieuwe vooravondprogramma van Albert Verlinde op SBS 6. Ze had er wel meer van verwacht. Dat zegt de tv-recensente van het AD. 6 Inside begon maandagavond met een voor SBS 6 redelijke 378.000 kijkers (9,3 procent), maar na de enorme mediacampagne voor het programma is redelijk niet genoeg. De Jong zat in elk geval wel voor de buis, maar voelde zich niet getrakteerd op een grote primeur. Het bleef bij een baby en een relatiebreuk.

Ondertussen had RTL Boulevard Peter R. de Vries met een Holleeder-nieuwtje en pakte Privé vanmorgen uit met de relatiebreuk tussen Erland en Wendy. “Al met al was het dus niet de daverende start die Albert en co-host Jan Versteegh afgelopen weken in elk interview beloofden“, aldus De Jong.

Ze vervolgt: “Sterker, de inhoud van de eerste aflevering viel me ronduit tegen. Babynieuws van Jan zelf en de relatiebreuk van Romy Monteiro vallen met de beste wil van de wereld niet in de categorie ‘grote onthullingen’.

Wel vindt ze dat Verlinde ‘er meteen weer met een vanzelfsprekendheid zat alsof hij nooit was weggeweest en zo voelde het eigenlijk ook voor deze kijker’. “De rest was wennen.”

6 Inside had van tevoren niet zo hoog van de toren moeten blazen, aldus De Jong. “Dan was het teleurgestelde gevoel maandagavond net wat minder geweest.

De column van Angela de Jong over 6 Inside kunt u hier lezen.

Foto: KRO-NCRV
41 Reacties op “Angela de Jong had meer verwacht van 6 Inside”


 1. Steven

  Oei, zeg dat maar niet te hard hier.

 2. Hooftstraat

  Zuurpruim, het programma was zeer goed elke begin is moeilijk en de scoops komen nog en vooral nooit vergeten Angela, jij bent geen partij voor Albert Verlinde, jij krijgt zeker een koekje van eigen deeg, let maar op! Trutje, zuurpruim, beperkjt denkvermogend vrouwtje.

 3. Albert

  En natuurlijk ging hij een sbs6 programma promoten en zijn eigen musicals…

 4. mark!

  @ hooftstraat: mee eens. dit programma gaat groeien, ben ik van overtuigd, de sfeer was goed, nog wat houterig, maar alle vertrouwen dat dat goed komt. het kijkt in ieder geval lekkerder weg dan boulevard. lekker nieuw programma!

 5. Albert

  Vanavond bij 6inside een exclusief interview met winston over SBS 6-spelshow The Wall zijn tweede seizoen… ook gaan we verklappen of Jan’s nieuwste aanwinst het een jongetje of meisje wordt …. en als afsluiter hebben we exclusief een kijkje achter de schermen bij de musical mamma mia…. vanvavond exclusief bij 6

 6. Connie Veer

  Ik vond het fijn om naar te kijken! Heeft zelfs de eerste aflevering me Boulevard doen vergeten

 7. Henk

  Ik begrijp het decor niet heel zakelijk voor een show programma voor de rest komt het wel goed laag beginnen en langzaam hoger.

 8. chris?

  Angela haar kin omhoog, Ik weet het

 9. Ron

  Helemaal mee eens. Ik had het geschreven kunnen hebben.

 10. A

  Angela moet haar mond houden. Het programma was erg goed.

 11. Jo de Jong

  Die zure Gansjela slaat weer toe hoor. Wat een gezeur na een aflevering. 6 Inside kan onder leiding van de geweldige Albert alleen maar groeien.

 12. DD

  Altijd dat gezeur van die Angela. Geef een programma eens de kans. Voor een eerste aflevering was het zeker niet slecht.

 13. Talpa-redactie

  Bij ons kom je er dus nooit meer in Angela. Dat is echt afgelopen nu.

 14. John

  6 Inside begon gister ontzettend sterk. En dan komt mevrouw De Jong met een mening die daar haaks op staat. Wat staat ze weer voor gek zeg.

 15. Piet

  RTL Boulevard kan na de start van 6 Inside beter stoppen. Programma’s zijn niet te vergelijken. RTL Boulevard komt nog niet eens in de buurt bij 6 Inside.

 16. Albert

  En alweer een hoop onzin van Angela. Ze is de scherpte van vroeger kwijt.

 17. kees

  Idd, heel dom van Albert. Zo ervaren…dan weet je als je voor je eerste uitzending een grote scoop aankondigt en dit niet meer blijkt te zijn dan babynieuws direct aan geloofwaardigheid inboet. Onbegrijpelijke move. Valse start.

 18. Jap

  Albert heeft tenminste scoops in zijn uitzendingen. Dat kunnen die nobody’s van RTL Boulevard niet zeggen. Albert strikes again. Iedereen in Hilversum zit bevend voor de tv als Albert spreekt.

 19. Remi

  … Ook al heeft Albert hélemaal geen “scoops” … eerst dag …
  … Albert is terug !!

  … en réken maar dat ze kijken hoor, de Bridgets van deze wereld ;)

 20. Eva

  Angela, heeft hier een punt was ook niet om aan te zien.
  10 min gekeken en dan zo hoog van de toren blazen.

 21. Albert

  Wij hebben exclusief beelden van wereldreis op wielen die pas over een maand op sbs6 te zien zijn waar niemand naar kijkt

 22. Albert

  wij hebben ook beelden van de wintercliffhanger die al op videoland te zijn van gtst

 23. Bobby Eden

  ‘6 Inside had van tevoren niet zo hoog van de toren moeten blazen’. Jan en Albert hebben juist tot vervelens toe de boel lopen downplayen..

 24. Freddie

  Ik heb gekeken maar het was minder dan ik had verwacht. Ik dacht dat het snel zou zijn, maar dit is vlees nog vis en ben er echt niet zeker van dat het programma echt een vast anker gaat worden. Veel mensen hebben een vast kijkpatroon, dat zien we aan het journaal-gtst-HvN. Dat verandert niet zo snel, het wordt of een hele lange adem of accepteren dat je altijd in de niche blijft zitten.

  RTL-boulevard moet er nu wel voor zorgen dat er veranderingen gaan komen.
  – Studio kan blijven
  – Weg met de bank vol deskundigen
  – Aantal deskundigen fors verminderen
  – Weg met Anna, Ronald, Bridget, Erick.
  – Presentatie in handen van Beau – Rick – Nicolette
  – Haal Evert Santegoeds binnen, minstens zo goed geinformeerd als Albert.

  Men zal bij RTL niet luisteren naar één tv-kijker maar dat het urgenter moet mag duidelijk zijn.

 25. DENK-na

  Angela de Jong heeft vrijwel altijd gelijk. En zij onderbouwt in ieder geval altijd haar oordeel.
  De azijnpissers en Jensen-fans moeten eens in de spiegel kijken en eerlijk toegeven dat de wereld is zoals het is. Iets wat mensen als Thieme, Baudet, Wilders, Staaij, Trump, Kuzu etc ook eens moeten doen.

 26. J Reinders

  Ik vond het maar niets, Angela heeft gelijk.

 27. LLRV

  Oke, ze hadden geen Holleder tapes, de crisis tussen Wendy en Erland niet … maar toegegeven de baby van Jan, daar moet je eerst nog eens zien achter te komen.

 28. Kris

  Ga koken plofkop

 29. Rukaap

  O god die volgevreten dikke vette zeug vind ook weer iets. Laat je lekker vol baggeren en ga voor kinderen zorgen.

 30. scott_0

  Koken? Die laat de pizza komen hoor.

 31. Mark

  SBS 6 had Peter R. de Vries vast moeten leggen. Bij het contract van De Raadkamer ook af en toe aanschuiven in 6 Inside. Gelijk weghalen bij RTLB. En Beau had SBS ook nooit moeten laten gaan. The Amsterdam/Rotterdam Project en Beau Five Days Inside (hé, daar heb je weer een Inside!) past perfect op 6. Dan had Talpa nu 1 miljoen kijkers gehad en 6 Inside met Albert en Beau minimaal 600.000.

 32. Rachid

  Ik werk bij een fastfoodketen in de Kalverstraat, en wie zie ik rond etenstijd altijd met een pet en zonnebril op naar binnen komen, mevrouw de Jong, helaas voor jou kun je je stem niet vermommen!

 33. Mark

  Heeft 6 Inside een Twitter account en en hastag (#6inside?). Als ze dat nu doen (of al hebben) dan kan half social NL er over berichten à la De Luizenmoeder of Expeditie Robinson of Wie Is De Mol of Boer Zoekt Vrouw of Heel Holland Bakt. Dan heb je zo een verdubbeling van de kijkcijfers. Of meer…

 34. Tessa

  Mark

  Ik weet niet of je het weet, maar Beau heeft voor zijn overstap naar RTL, het idee van The Amsterdam Project gepitched bij SBS, maar is afgewezen onder het mom van, er kijkt niemand naar een daklozenprogramma, de rest is geschiedenis

 35. Dirk

  Je moet toch geen leven hebben om naar die onzin te kijken , o ja de sbs tokkies , een andere zender is te hoog gegrepen .

 36. Kees Twist

  Angela heeft niet haar scherpste week. Maar goed het was ook wel weer een beetje ego tv – Jan met zijn scoop over zijn baby – Albert zal goed in zijn vel en dan Fiona onze mode heldin ! Anna Onzin en Nikki Souplesse verdwijnen meteen in het moeras van oppervlakkigheid bij deze leuke en deskundige dame.
  Laten we hopen dat Fred van Leer niet te vaak langskomt dan heeft dit programma alle potentieel om wat dieper om onderwerpen in te gaan.

 37. Janusz

  Afschuwelijk mens. Die komt klaar met een druipkaars door alle aandacht.

 38. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Die Pluk van de Petteflet zegt eerlijk en vrijuit hoe het zit.
  Angela de Jong heeft gewoon de hele tijd gelijk gekregen.
  Dat doet sommige tere zieltjes een beetje pijn,
  en sommige grote ego’s raken gekneusd,
  maar ja… wil je met je bakkes op tv dan kun je commentaar verwachten.
  En niet iedereen is een minstreel.
  Gelukkig is er dan Angela, die onderbouwt haar mening met …een onderbouwing.
  Klaar als een klontje. Judas niks. Sbs-inside niks. Next!

 39. Mousy

  Wat een vervelende “dame” is het toch. Geef dit programma nou toch eens een kans. Slechts 1 (inmiddels 2) uitzending is er uitgezonden. Deze ” dame” is in staat alles kapot te schrijven.

  Deze (machts) positie bevalt mij totaal niet en verdiend zij ook niet, ondanks het (vaak ten onrechte) veel journalistiek gebruikte “excuus” vrijheid van meningsuiting. Ergens ligt er een grens.

  Het gaat om een mening van 1 persoon, laat de kijker oordelen, dan zien we wel wat er in toekomst gebeurt.

 40. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Angela de Jong heeft gewoon de hele tijd gelijk gekregen.
  Dat doet sommige tere zieltjes een beetje pijn,
  en sommige grote ego’s raken gekneusd,
  maar ja… wil je met je bakkes op tv dan kun je commentaar verwachten.
  En niet iedereen is een minstreel.
  Gelukkig is er dan Angela, die onderbouwt haar mening met …een onderbouwing.
  Klaar als een klontje. Judas niks. Sbs-inside niks. Next!

 41. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Rare toestand. Wat is dit nou voor gefilter?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.