Eva Jinek werkt ondanks schorre stem: ‘Powervrouw’

Eva Jinek oogst op social media veel lof met haar doorzettingsvermogen. Ze ging maandag ondanks haar schorre stem gewoon aan het werk en dat kunnen kijkers waarderen. Dat is te lezen op Twitter. Een schorre stem klinkt ruw en ook de toonhoogte is vaak anders. Onhandig voor een tv-presentatrice, maar Jinek laat zich niet kisten. “Dames en heren, goedenavond. Normaal gesproken gaan we meteen naar het nieuws, maar ik wil eerst even mijn excuses aanbieden voor mijn stem.

Met deze excuses opende Jinek de uitzending. “Ik geloof dat ik niet helemaal heb kunnen ontsnappen aan de griepgolf, dus ik ga er het beste van proberen te maken. Ik hoop niet dat u er te veel last van heeft.”

Haar kijkers applaudisseren. “Respect voor Eva Jinek: ziek en toch de uitzending doen. Er zijn mensen die zich voor minder ziek melden“, zegt Linda.

Mike vindt Jinek een powervrouw: “Eva Jinek is een die hard!! Gewoon aan het werk ondanks de keelpijn.

En Kaj zegt: “Awh, een grieperige Jinek. Wel gaaf dat ze er gewoon zit en de aflevering door laat gaan!

Andere kijkers zijn kritisch. “Ik vraag me serieus af of je zó een serieus gespreksprogramma kunt presenteren“, zegt Etwin bijvoorbeeld, wiens volgers zich op hun beurt weer serieus afvragen of je Edwin wel met een t kan schrijven.

Sommigen vragen zich af waarom Jeroen Pauw of Nadia Moussaid niet is ingeschakeld. Thijs: “Noodstroomaggregaten, onnozele gasten voor een nieuwsloze dag en zelfs journaalkapers als Tarik Z.. Hilversum is op álles voorbereid. Behalve presentatoren met schorre stemmen.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen