Dionne Stax niet boos dat Pauw haar borsten besprak

Dionne Stax baalt er niet van dat haar borsten in november het onderwerp van gesprek waren in de uitzending van Pauw waarin Maxim Hartman te gast was. Dat zegt de NOS-presentatrice in de VARAgids. Hartman gaf aan dat hij tijdens het kijken naar het Journaal moeite heeft om zich te concentreren door de grote borsten van Stax. “Ik was in Barcelona op bezoek bij mijn zus en kreeg de ochtend na die uitzending van Pauw allemaal berichten binnen op mijn telefoon“, zo vertelt ze.

Stax lag er niet wakker van. “Ik heb vervolgens één bericht op Twitter gezet en daarna zijn we lekker tapas gaan eten. Maar in Nederland zijn we gek op ophef, dus het zeurde nog een paar dagen door.”

Het is niet iets waar de feminist in Stax van wakker ligt. “Ach, als we ons druk kunnen maken over mijn borsten, dan gaat het kennelijk goed met dit land, toch?

Je kunt het met je outfit toch nooit goed doen op tv, aldus Stax. “Elke keer als ik op tv kom, krijg ik wel weer iets te horen. Ook complimenten hoor, maar vaak genoeg is het kritiek: te wijd, te strak, te geel, te zwart.”

Je doet toch het nooit goed. Ik heb er erg aan moeten wennen, maar trek me er gewoon maar niet te veel van aan.”

Het VARAgids-interview met Dionne Stax kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen