Borsten Dionne Stax uitvoerig besproken bij Pauw

Geplaatst op za 17 nov 2018 om 9:00

De borsten van journaallezeres Dionne Stax werden vrijdagavond uitvoerig besproken in de talkshow van Jeroen Pauw. Tafelgast Maxim Hartman bracht ze in als onderwerp. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Hartman was uitgenodigd om de afgelopen tv-week te bespreken en opende met een fragment van Stax. “Het gaat me hier niet zozeer over wat ze vertelt, maar over hoe ze eruitziet en de belichting. Ik heb als man moeite om me te concentreren“, zei de tv-maker.

Hij wordt zwaar afgeleid door Stax’ voorgevel. “Haar borsten lijken wel steeds groter elke week. Ik wil niet antifeministisch overkomen – een vrouw mag zich kleden zoals ze wil – maar het leidt wel af als je zulke strakke truitjes draagt en je hebt zulke volle bollen. Kan het ietsje minder?

Pauw: “Zeg jij dan: ‘Ik vind dat een journaallezer minder grote borsten moet hebben als ze het Journaal leest.’”

Hartman: “Nee, want daar kan ze niets aan doen. Overigens denk ik wel – en ik heb het boven ook met de redactie besproken – dat er vrouwenappjes zijn die elke dag de borsten van Dionne Stax bespreken. Die worden wel groter. De vraag is, maar dan wordt het een beetje ranzig, of ze geopereerd zijn of niet.”

Daar werd door het publiek schande van besproken. Hartman: “‘Nou ja’, hoor ik een paar vrouwen zeggen. Kijk even naar de man naast je: elke gast die tieten ziet krijgt er een prikkel van. Als je dat niet begrijpt, dan begrijp je gewoon niets van de natuur.”

Ik word heel erg afgeleid door dat truitje. Ik word eigenlijk gediscrimineerd als man, omdat ik ook recht heb op nieuwsvoorziening. Enigszins rekening houden vind ik wel goed.”

Foto: BNNVARA
57 Reacties op “Borsten Dionne Stax uitvoerig besproken bij Pauw”


 1. Trien

  Hij heeft gelijk. Het is gewoon super lekker!

 2. Maxer

  Ik wordt steeds afgeleid van Maxime, wil steeds gaan zappen. Kan deze man niet voorgoed van de buis?

 3. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Wat is die Hartman een walgelijk mannetje.

 4. Robson

  Nou ze moeten het bij Mevr. Stax verplicht stellen om er zo bij te lopen , wat een verademing , man wat ziet het nieuws er rooskleurig uit , als Mevr. Stax het presenteerd . Maar inderdaad , de heuveltjes die ze had begint inderdaad op het middelgebergte te lijken , ik zou zeggen , verlengen haar contract.

 5. Nantie

  Volgende keer een nikaab dan.

 6. Pluk vd Petteflet

  Wij van de Petteflet vinden dat Dionne Stax een mooi karakter heeft.
  Dat zie je zó. Tevens en ook niet minder belangrijk vinden wij dat Nederland maar boft met de dames van het journaal. Horen, zien, zwijgen is het credo.
  Koffie?

 7. Sukk0l

  Maxime is een trol, hij doet dit voor de aandacht. Niet in trappen.

 8. Don

  Lelijk wijf die Stax!

 9. critikast

  Haar borsten zijn inderdaad groter geworden. Voor de liefhebbers heb ik het adres van de kliniek waar de ingreep in het diepste geheim heeft plaats gevonden,

 10. Diederick

  Lekker hypocriet weer van hem. Zijn hoofd lijkt op een eikel. Je ziet zelfs de opening van de urinebuis door de reflectie van het licht op zijn voorhoofd.

 11. Curryworst

  Even vergelijkend warenonderzoek voor de b or stenkenners onder ons:

  Juli 2015
  https://images3.imgbox.com/25/0a/dZgqvlw4_o.jpg

  11 november 2018
  https://thumbs.gfycat.com/BigGiddyAmericanwigeon-size_restricted.gif

 12. Roos

  Met een voorgevormde beha lijken je borsten ook groter.
  Wellicht draagt ze die.

 13. Trui

  Als vrouw zijnde kan ik zeggen dat het mannelijk aanbod erg tegenvalt. Maxim is niet om aan te gluren, Pauw is ook over de datum. Lijkt wel een vogelverschrikker.

 14. Klaasje

  Walgelijke televisie. En wat n laag niveau.
  Het leek VI wel.
  Daarna nog zo.n stom item over sinterklaas voor volwassenen.
  Slechtste uitzending van Pauw in zeer lange tijd.

 15. media

  Als we deze flauwekul nog steeds blijven verkondigen, dan zijn we er in deze wereld nog lang niet!
  Vrouwen moeten zich dus weer aanpassen, omdat mannen er weer niet tegen kunnen (lees: geil van worden).

  Het lijkt het Midden-Oosten wel. Misschien volgende keer Dionne in burka?

 16. media

  *boerka

  Sorry, niet opgelet in de klas vroeger.

 17. Brian

  Recht op nieuwsvoorziening. Wie het 8 uur journaal kijkt om nieuws te horen, moet wel de hele dag in een afgesloten bunker zonder wifi hebben gezeten.

 18. Limburg

  Tuurlijk, media. Tot je de jongeheer van Rob Trip duidelijk afgetekend in zijn broek ziet zitten.

 19. anonymous

  Dionne heeft ze laten vergroten, dat zie je als je beelden vergelijkt mer een jaar geleden.
  Maar om het daar nou over te gaan hebben in een talkshow….

 20. dcp

  Maxime Hartman, dat mannetje dat helemaal niets kan en alleen maar met troep en onzin op de buis komt? Negeren ! Alles wat hij zegt !

 21. baslen

  Ach die maxime hartman, zal wel ergens familie van zijn want zo’n dom figuur die in de media weet te komen, dat zijn kruiwagens. Moet je zien waar hij steeds mee aankomt zetten om maar aandacht te krijgen. Regelrechte debiel. Ik zou me doodschamen als ik een man was voor hem.

 22. Wt3

  Maxim heeft gewoon gelijk! En alle mannen die zeggen dat het niet zo is, zijn hypocriet bezig. Je kijkt naar het journaal, mr eigenlijk kijk je als zij in beeld is alleen naar de memmen van Stax. Niets mis mee, en volstrekt natuurlijk, mr Maxim zegt het gewoon zoals het is.

 23. 2020

  Hartman? helemaal niks. Man kent ook geen schaamte. Inderdaad net een enorme pik, meer niet.

 24. robb

  Maxim Hartman kan niet aan tafel zonder te stoken dat is zijn handelswaar ,alleen jammer dat hij daar Dionne voor moest gebruiken.

 25. Harm

  Iemand die niet helemaal bij zijn hoofd is – kan ie trouwens zelf niet zoveel aan doen – gewoon niet uitnodigen. Lijkt mij ook verantwoordelijkheid van de redactie. Ik heb wel eens ergens gelezen dat mensen eigenlijk niet met hem willen werken. Ik zou zeggen: dan ook niet doen !

 26. Hiero

  Hartman zou overal geweerd moeten worden, maar heel domme ”journalisten”/ ”redactieleden” blijven hem maar uitnodigen. Het ligt dus aan de media zelf dat deze enorme piemel maar in beeld blijft. Familie van, he.

 27. Zaterdag

  Top humor.

  Niet iedere week maar af en toe mag hij wel aanschuiven.

  TOP Pauw en net als DWDD ook VARA.

 28. Andy

  @Wt3

  Ja en nee. Niet alle mannen zijn zoals jij. Als die nieuwslezeressen in beeld komen, kijk ik wat ze aan hebben. Dat lijkt me natuurlijk, en niet alleen omdat ik man ben, want ook vrouwen doen dit. Ik zie ook dat ze een mooi lichaam hebben. Maar dan is dat ook echt voorbij en zit ik met mijn volle verstand bij het nieuws in plaats van bij vrouwelijke lichamen dan wel lichaamsdelen.

  Dat gezegd hebbende, nog even een bericht aan de NOS-mannen en -vrouwen: ga lekker weer achter de desk zitten, stelletje wandelende aanstellers. Het is zo onprofessioneel, die avondvierdaagse in die uitzendingen.

 29. xandertje

  HALLO NEDERLAND, wat een geklaag! Maxim is een nar, hij probeert wat kussens op te schudden met humor. En dat doet ie volgens mij heel goed en grappig. Maar you hate him or you love him. Als Hans Teeuwen het had gezegd had iedereen het ge-wel-dig gevonden. Ook met de Sinterklaas raakte Maxim de juiste (pijnlijke) snaar. Hij wist op een grappige manier de twee aan tafel zittende kleinkunst academie opgeleide cabaretiers op hun nummer te zetten, inclusief Sinterklaas. Voor humor heb je geen opleiding nodig, je hebt het of je hebt het niet.

  Risico van Maxim’s manier van dingen aan de kaak stellen is dat hij ook wel eens de plank kan misslaan of de publieke opinie tegen zich kan krijgen. Dat was mijns inziens in dit geval niet zo.

  En wat hij zei over Dion is waar. Ik heb hetzelfde wanneer Dion of Merel in beeld komen. Overigens heeft dat niet alleen te maken met de borsten, het zijn gewoon mooie verschijningen. En als je een mooie verschijning ziet dan denk je ‘wow wat mooi’ en hoor je voor even niet wat ze zeggen. Dat punt wilde hij maken en dat deed hij dan ook goed.

  Fijne Sinterklaasaankomstdag allemaal.

 30. roevka

  Dit was natuurlijk gewoon seksisme. Als het over een kenmerk als kleur zou gaan dan was de wereld te klein geweest. Hindert verder niet, want ik vind dat je gewoon alles moet kunnen benoemen.

 31. Frenantius

  En niemand heeft het over die heerlijke Eva…

 32. Dirk

  Waarom Dionne niet een keer topless dan kunnen we echt goed zien wat ze in huis heeft .

 33. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Maxim is met z‘n meidennaam wel een top kerel hoor! Lig altijd in een deuk om die gast. 😂👍🏼

 34. Paul Lamote

  Wat een non-item.

 35. Dionne

  Ik krijg een extreem droge vagina als Maxim in beeld komt. Graag rekening mee houden de volgende keer.

 36. Rick

  Dom wijf die Dionne Straks, als die hooghartige kleuterjuf het journaal doet sla ik gelijk over. Net als bij die zwarte vetklep das ook zo’n irritante kleuterjuf.

 37. Koffieleut

  Ze is zwanger.

 38. SOLANGE

  Push-up BH en een wollen truitje dan lijkt het heel wat…ze is zo plat als een dubbeltje …en die lelijke kop erboven geen gezicht…slettebak…

 39. Lambert

  Het zou ook best kunnen dat de handen van Humberto een zalvende werking hebben gehad.

 40. Happie

  Dionne is 1 van de weinige die je na een zwaar journaal niet in een dip
  achterlaat.
  Altijd heel betrokken bij het onderwerp dat ze voorleest.
  Beter dan veel van haar robotachtige collega’s.
  Ze denkt: “Borst vooruit, ik maak er weer wat van!

 41. aammehoela

  Maxim is een zeurpiet. Totaal niet leuk. Laat hem zijn onzin maar verkopen op RTL 7, dan is Nederland in feite van hem af. En Dionne ziet er gewoon goed uit. Waarom trouwens altijd Dionne en nooit een item over Amber. Zij leest het nieuws heel goed voor en ziet er toch ook heel goed uit. Maar dat terzijde.

 42. JohanV

  Het niveau bij Pauw zakt steeds verder weg, hij wordt nog een keer ingehaald door Huys.

 43. anoniem

  nederland

  waar gaat ons beschaving naar toe!!

  ze heeft nu grote borsten, en dan

  misschien vind ze het zelf heel erg

  mijn familie, nichtje had er last van!!

  laat dat kind met rust.

  als jullie tan morgen in zijn zwembroek/onderbroek gaan zien
  wat dan
  die is ook zelfs goed gevuld

  dan worden de witte vrouwen hitzig, vraag aan ANOEK

  ze wil geen witte pik, het moet groter zijn dan 23/26 cm

  dat wil elke wiite vrouw en man, jij ook pauw en matthijs denk ik.

  patty graag een reactie!

 44. HansrZ

  op deze dag van sinterklaas en pepernoten
  hoop ik op het journaal gepresenteerd door Dionne, die met die hele groten.
  want wij mannen kijken naar het journaal
  en luisteren naar de gebezigde taal
  die door de presentatoren uitgesproken
  hoe en waar er weer een conflict is uitgebroken.
  luisteren naar al die dagelijkse ellende en rampspoed
  ja dan verlies je al gauw ieder greintje moed
  en dan in het vooruitzicht van december de feestmaand
  is het wel lekker als hij af en toe is staand
  en dat is dan op de journaaldagen zonder een man
  maar door het (ex)vriendinnetje van meneer Tan
  alle wereldleed gaat spoorslags weg hollen
  door die st(r)axse truitjes met daaronder die forse bollen
  en op oliebollen avond bij het begin van tweeduizend negentien
  zijn de steeds groter wordende bollen niet meer om aan te zien
  blijft de vraag hoe kan het zo waxen
  zit ’t soms in het dna van de Staxen?

 45. Weg Ermee

  Altijd lachen met Hartman!
  Maar het niveau van de Pauw show met de week slechter!

 46. Jozeh

  Het is al treurig als je naar het journaal kijkt. En om dan ook nog te kijken naar Pauw, dan is je volgende dag al volledig bedorven.
  Wat een zielig kijk en luister publiek zeg.
  Niks zien is niks te klagen.

 47. K

  Maxim moet niet zo dom l*llen….Dionne ziet er goed uit …en hoeft haar vrouwelijkheid niet te verbergen voor niemand.

 48. Q

  Maxim Hartman heeft vaak commentaar op het uiterlijk van mensen, tijd is daar dat deze oude kale griezel met zijn kleine rattentandjes en gorte huid eens goed in de spiegel gaat kijken. Het is een enge, kale vervelende uitgezakte vent, ietwat dommig ook die probeert om op een doorzichtige lachwekkende wijze geforceerd ongemanierd over te komen met als doel om te provoceren. Dat zie vaak bij laffe stakkers, dus Maxim Hartman is een laffe stakker.

 49. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Dione StaXXX heeft geïnvesteerd in haar nieuwe carrière… Dionne StaXXX in blacksonblondes; binnenkort op youp0rn

 50. Joop55

  Hartman is een m*ngol die niets te zoeken heeft op de treurbuis, Basta.

 51. SP

  Als we het toch al over “de natuur” gaan hebben kan je op eenzelfde manier beargumenteren dat het de schuld van de mannen zelf is dat ze tegen grote borsten aan moeten kijken. Grotere borsten = supranormale prikkel voor de man = biologische voorkeur voor grotere borsten -> evolutie naar grotere borsten.
  Tja, en vrouwen zitten er maar mee; met de strijd tegen de zwaartekracht en de boel goed ingepakt houden. Mooi lullig hoor!

 52. Rene

  Ik vind Maxim wel een lekker kereltje, type bouwvakker. Heerlijk. Ik denk dat bij veel vrouwtjes de doos nat wordt bij het zien van Maxim of andere stoere man. Hun eigen man, zo’n Wouter Koolmees of andere D66-consultant met te dikke reet in een nette broek, kan ze niet echt bekoren meer. Mij al helemaal niet.

 53. Wanda

  @Rene

  Mooi voor je, Leeuw.

 54. Kees Neppérus

  Dionne zou gewoon topless moeten presenteren. Ik word graag afgeleid door mooie grote jetsers. NPO brengt staatsnieuws, dus onbetrouwbaar. Voor echt nieuws zijn er andere bronnen.

 55. RennendeRukker

  Heerlijke jongens heb ze….nou die scherpe punten er nog doorheen en het kan niet meer stuk.

 56. only for men

  ik krijg er eenharde staaf fan

 57. Carola

  Stax had beter iets aan haar lelijke neus moeten doen. Lelijke del, homewrecker.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.