Wilfred maakt pilot voor juniorvariant Veronica Inside

Wilfred Genee gaat zondag met Talpa een proefaflevering maken van een juniorvariant van Veronica Inside. De werktitel is Veronica Inside Kids. Dat heeft de presentator laten weten aan het AD. Genee kwam op het idee toen hij een keer langs de voetbalvelden stond. “Dan hoor ik jongens en ook meisjes teksten uitkramen waarvan ik denk: die zouden bij ons aan tafel niet misstaan. Die nieuwe generatie heeft een mening en overal verstand van. Toen dacht ik ook: waarom niet?

De presentator zit in de show niet aan tafel met zijn vaste sidekicks René van der Gijp en Johan Derksen, maar met kinderen. “Dus eigenlijk hetzelfde format, aan dezelfde tafel, maar dan met kinderen tussen de negen en twaalf a dertien jaar. Maar wel een kortere versie.”

Herkenbare dingen uit VI keren terug in het programma, bijvoorbeeld het uitlachen van prominente voetbalbobo’s die vallen. “De bedoeling is dat ik het eerst zelf ga presenteren tijdens die pilots, want je moet natuurlijk wel de juiste voorzetjes gaan geven.”

Maar ik heb eigenlijk al een mannetje in mijn hoofd die het ook zou kunnen presenteren. Dat gaan we zondag ook uittesten.

Het artikel ‘Talpa oefent met Veronica Inside Kids’ kunt u lezen op AD.nl.

Foto: Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen