Bram Moszkowicz zou niet snel bij Huys aanschuiven

Bram Moszkowicz heeft zich in het verleden graag laten interviewen door Beau van Erven Dorens of Jeroen Pauw, maar aan een vraaggesprek met Twan Huys heeft hij niet echt behoefte meer. Dat zegt de oud-topadvocaat in gesprek met HP/DeTijd. Huys heeft veel vaker kunstjes uitgehaald zoals hij bij Jenny Douwes deed, waaronder bij Moszkowicz. “Ik zou alleen nog bij Twan Huys aanschuiven als er vastomlijnde afspraken op schrift gesteld zouden worden“, zegt hij nu.

Moszkowicz vindt Huys gewoon niet te vertrouwen. “Bij College Tour wilden ze een oud filmpje uitzenden waarop ik met Bouterse op de dansvloer sta. Dat was ongevraagd gemaakt door NOVA toen ik met het Nederlandse journaille in mijn kielzog in Suriname Bouterse ging verdedigen en iedereen ’s avonds ging dansen in hotel Torarica.

Huys en Marij Janssens, zijn rechterhand, waren er ook. “Dat ze me confronteerden met dat filmpje was niet zo netjes. Ik gaf er geen toestemming voor, alleen het geluid is uitgezonden.”

Ik twijfel niet aan de betrouwbaarheid van Twan Huys. Ik vraag me wel af of hij de goede mensen om zich heen heeft. Mevrouw Janssens is nu zijn hoofdredacteur.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen