Boulevard ziet nieuw RTL-trio in Chantal, Caroline, Irene

Nu ‘de grote drie van RTL’ uit elkaar gevallen is – na de overstap van Linda de Mol en Wendy van Dijk is alleen Chantal Janzen nog over – ziet tv-kenner Ron Vergouwen al een nieuw RTL-trio voor zich. Dat zei hij woensdagavond aan de desk van RTL Boulevard. Vergouwen denkt dat Caroline Tensen en Irene Moors de gaten op kunnen vullen. “Het betekent nieuwe kansen voor andere mensen“, zei Peter van der Vorst. Vergouwen daarop: “O, er staan mensen te trappelen.

De televisiekenner heeft er eens goed over na zitten denken. “RTL heeft er natuurlijk wel een beetje op voorgesorteerd. Onlangs is Caroline Tensen binnengehaald. Dat is natuurlijk wel iemand die met Eén tegen 100 het gat van Miljoenenjacht zou kunnen opvullen, maar we hebben natuurlijk ook de andere grande dame van RTL: Chantal Janzen. Zij gaat mooie shows doen.

En Vergouwen pleit dus voor het contracteren van de bij SBS ontslagen Moors. “Ik zou het heel leuk vinden als Irene Moors weer bij RTL komt en weer wat gaat doe net Carlo Boszhard.

Als De Mol Oh Wat Een Jaar niet meekrijgt naar SBS, wie moet dat dan gaan doen? “Chantal vind ik daar wel een heel goede voor.

Van der Vorst: “Maar die moet misschien ook wel The Voice gaan doen.

Al met al denkt Vergouwen dat de overstap van Linda van RTL naar SBS een flinke klap is voor RTL. “Het is in de oorlog met RTL wel the mother of all bombs. Mogen we het geen oorlog meer noemen? Achter de schermen is dat het wel. Dit is een enorme slag voor RTL.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen