Beau grijpt Goeden Loeki mis, prijs gaat naar hondje

Beau van Erven Dorens heeft het afgelopen jaar veel prijzen gewonnen, maar het is hem donderdagavond niet gelukt om ook de Gouden Loeki voor beste reclame in de wacht te slepen. Dat bleek tijdens de uitreiking in Amsterdam. Van Erven Dorens heeft veel positieve reacties gekregen op zijn kerstreclame voor Lidl, maar de prijs voor beste reclame van het jaar is weggekaapt door het Staatsloterij-hondje Frekkel. Hij wekte, ook tijdens de kerstdagen, veel emotie op bij tv-kijkers.

De loterijreclame draait om het zielige hondje Frekkel, dat bang is dat hij ingeruild zal worden voor een mooier exemplaar als zijn baasjes de jackpot winnen. Hij besloot weg te lopen, maar zijn baasjes starten een zoekactie met het staatslot als beloning.

Van Erven Dorens had de lachers op zijn hand met de reclame waarin hij een kerstdiner organiseert voor al zijn elitaire vrienden. Wat die vrienden niet weten, is dat al het eten van het simpele Lidl vandaan komt.

Uiteindelijk werd Van Erven Dorens de nummer vier. De nummer twee werd Lieke van Calvé Pindakaas en de nummer drie Help Ons Redden van Dierenbescherming.

Foto: Lidl

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen