Angela Groothuizen: ‘Heel jammer van je, John de Mol’

Angela Groothuizen vindt de manier waarop ze in 2012 na twee seizoenen van The Voice of Holland werd gehaald niet leuk. Dat vertelt het tv-jurylid in gesprek met Nieuwe Revu. Groothuizen was jurylid in de eerste twee seizoenen, maar daarna werd ze er vanwege de verfrissing uitgegooid. Ze voelde het aan tijdens het tweede seizoen. “Toen The Voice zo groot was, met die meer dan drie miljoen kijkers, merkte ik wel wat aan John. Hij was een beetje afwezig, ik voelde wel wat.”

Daarna kwam het nieuws. “Pas later, tijdens de liveshows, belde Erland. Hij zei dat John me wilde vervangen door Trijntje. ‘Maar ik heb een veel jonger publiek dan Trijn!’ Hij zei: ‘Ik ben het er ook niet mee eens, maar je weet: John…’

De tv-ster en zangeres voelde zich er naar over, omdat ze een lange geschiedenis heeft met De Mol. “Het was wel alsof je verkering via de telefoon werd uitgemaakt. Naderhand heb ik tegen John gezegd: ‘We kennen elkaar al veertig jaar man, je had me toch gewoon kunnen bellen?’ Jammer! ”

Maar ik heb een zwak voor hem“, zegt ze, terwijl ze op haar telefoon een foto laat zien van de Dolly Dots met een 29-jarige De Mol. “Kijk nou toch…”

Het Nieuwe Revu-interview met Angela Groothuizen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen