Albert Verlinde en Erland Galjaard leggen contact

Albert Verlinde en Erland Galjaard hebben donderdag alsnog contact met elkaar gehad over zijn huwelijkscrisis met Wendy van Dijk. Dat heeft de showkenner ’s avonds gezegd in zijn programma 6 Inside. Verlinde klaagde er woensdag over dat Galjaard iedereen te woord stond, behalve hem, en lanceerde daarom een pittig gerucht over een eventuele romance tussen Van Dijk en haar fitnessmaatje Robbert Boekema. Nu hebben de twee dus alsnog even met elkaar gebeld.

Het kon ook niet anders, aldus Verlinde. Als je als BN’er relatieproblemen hebt moet je immers wel de koning van het shownieuws te woord staan. “Ik heb vandaag toch even contact met Erland gehad en hij ook met mij, omdat we allebei dachten: het kan niet zo zijn dat we de afgelopen twee, drie dagen totaal niet met elkaar praten.”

Dat is nu dus alsnog gebeurd. “Dat hebben we vandaag gedaan en dat was hartstikke goed. Erland zegt: ‘Luister, de afgelopen dagen probeert iedereen wat te vragen. We hebben een statement gegeven en daar willen we het ook echt bij laten.’ Ze merken dat hun omgeving wordt platgebeld. Zelfs mensen die hen nauwelijks kunnen worden nog gevraagd om iets te zeggen. Ze zeggen: ‘Hier houden we het echt bij.’”

Galjaard plaatste donderdagochtend op Instagram een foto van de zonsopgang in Nigtevecht. “Inderdaad, hij was in Nigtevecht, en daar was Wendy ook. Hij zei: ‘We proberen er echt samen uit te komen. Het is heel verdrietig waar we in terecht zijn gekomen, we proberen samen uit te zoeken hoe we dat dan op gaan lossen.’”

Zorgt hij met zo’n post vanuit Nigtevecht niet alleen maar voor meer rumoer? “Hij zegt: ‘Dat is een beetje mijn naïviteit, want als je mijn Instagram nakijkt zie je heel veel foto’s van het uitzicht.’”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen