Albert Verlinde en Erland Galjaard leggen contact

Geplaatst op vr 11 jan 2019 om 10:00

Albert Verlinde en Erland Galjaard hebben donderdag alsnog contact met elkaar gehad over zijn huwelijkscrisis met Wendy van Dijk. Dat heeft de showkenner ’s avonds gezegd in zijn programma 6 Inside. Verlinde klaagde er woensdag over dat Galjaard iedereen te woord stond, behalve hem, en lanceerde daarom een pittig gerucht over een eventuele romance tussen Van Dijk en haar fitnessmaatje Robbert Boekema. Nu hebben de twee dus alsnog even met elkaar gebeld.

Het kon ook niet anders, aldus Verlinde. Als je als BN’er relatieproblemen hebt moet je immers wel de koning van het shownieuws te woord staan. “Ik heb vandaag toch even contact met Erland gehad en hij ook met mij, omdat we allebei dachten: het kan niet zo zijn dat we de afgelopen twee, drie dagen totaal niet met elkaar praten.”

Dat is nu dus alsnog gebeurd. “Dat hebben we vandaag gedaan en dat was hartstikke goed. Erland zegt: ‘Luister, de afgelopen dagen probeert iedereen wat te vragen. We hebben een statement gegeven en daar willen we het ook echt bij laten.’ Ze merken dat hun omgeving wordt platgebeld. Zelfs mensen die hen nauwelijks kunnen worden nog gevraagd om iets te zeggen. Ze zeggen: ‘Hier houden we het echt bij.’”

Galjaard plaatste donderdagochtend op Instagram een foto van de zonsopgang in Nigtevecht. “Inderdaad, hij was in Nigtevecht, en daar was Wendy ook. Hij zei: ‘We proberen er echt samen uit te komen. Het is heel verdrietig waar we in terecht zijn gekomen, we proberen samen uit te zoeken hoe we dat dan op gaan lossen.’”

Zorgt hij met zo’n post vanuit Nigtevecht niet alleen maar voor meer rumoer? “Hij zegt: ‘Dat is een beetje mijn naïviteit, want als je mijn Instagram nakijkt zie je heel veel foto’s van het uitzicht.’”

Foto: SBS
23 Reacties op “Albert Verlinde en Erland Galjaard leggen contact”


 1. Miesje

  Spannend hoor

 2. Remco

  kennen niet kunnen MC

 3. Curryworst

  In gewoon Nederlands: ‘Albert, je moet je bek houwen in je roddelprogramma over mij en Wendy. En dan nog iets Albert, ten tijde van RTL kon ik je bloed wel drinken en vond ik je programma bagger en nu ik een belangrijke positie krijg binnen Talpa zal ik het je weer lastig maken! Dus matig je toon een beetje!’

 4. Pol

  Curryworst 10:07
  Leer toch eens spellen pannekoek.

 5. Remco

  En dat zegt iemand die het woord pannenkoek niet eens goed kan schrijven….

 6. Remi

  @Pol
  … dus volgens jou is het “kunnen” ?

  Hahahahaha ;)

 7. Hguwgr

  @Remi

  Pol had het tegen Curryworst, niet tegen Remco, schele.

 8. Bep

  Curryworst@… hahahaha

 9. Reageerder

  Koning van de showbizz? Laat me niet lachen Albert

 10. Curryworst

  @Pol,
  Zou je mij willen vertellen wat ik verkeerd gespeld heb?
  Oh en als je me uitmaakt voor pannekoek spel het dan wel juist svp: pannenkoek.

 11. Derk

  Je bek houden. En niet houwen.

 12. Wurrycorst

  Jajaja hahahahah

 13. Peanut

  Wat een nieuws…

 14. Zapp

  Doet Albert ondertussen al of het zijn scoop is?

 15. yorin

  Wat een triest leven heb je toch als dit je werk is Albert

 16. Albert

  Gelukkig kan albert uit eigen ervaring praten , albert stond ook iedereen graag te woord toen zijn zijn relatie in zwaar weer kwam met Onno Hoes

 17. Curryworst

  @Derk

  Fri 11 Jan 2019 om 11:16
  Ik heb bewust gekozen voor ‘bek houwen’ ipv ‘bek houden’ als uiting van woede en irritatie van Galjaard richting Verlinde.
  Galjaard is nogal het mannetje met de lange tenen. (Wat dat betreft kan hij beter clownsschoenen dragen.)

 18. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Percies.
  Citaatjes.
  Gebakken non-nieuws.
  Gaat echt helemaal nergens over dit.
  Meteen de essentie van het hele 6inside gevangen in één term.
  En kwalbert wauwelt er een enorm l u l verhaal omheen.
  Poef, toen kwam de kijkcijferdip. Poef, toen ging het licht uit.
  Poef, toen werd 6inside één alinea in Wikipedia: “mislukte showrubriek op SBS6 die in 2019 na drie weken uit de programmering werd geschrapt wegens tegenvallende kijkcijfers. De presentator Alber Verlinde was al bekend van een eerdere tv-rubriek in de jaren 90 van de vorige eeuw.”

 19. Jos

  Heeft albert dit echt gezegd “Ik heb vandaag toch even contact met Erland gehad en hij ook met mij” Albert is dus duidelijk de weg kwijt of hij denkt dat zijn kijkers debielen zijn.

 20. Smulpaap

  Hahaha Erland, als ex chef RTL die niets anders doet dan massa’s bereiken en boodschappen uitzenden, doelgroepgericht, heeft ineens last van ‘naïviteit’ op social media terwijl hij bij heel Nederland onder de loep ligt en welbewust een foto plaatst (ingefluisterd door zichzelf of ene pr mens).
  Hu hu….
  Zzzzzzzzz

 21. HalloJumbo

  RTL Boulevard hadden ze net het onderwerp besproken en tegen 18:50 kwam de reclame. Bij 6 Inside kwamen ze juist terug van de reclame en ging het juist over dit onderwerp.

  Oh dom.

 22. Bommen Berend

  Pol
  Fri 11 Jan 2019 om 10:15

  Waarom? De commissie van het groene boekje maakt er een zooitje van. Als je maar begrijpt wat er bedoeld wordt, is het vlgs. mij al snel goed. De moderne spelling is een farce. En de puristen zijn echt de weg kwijt.

 23. Anja

  Dus het komt erop neer dat Albert tegen Erland zegt dat hij wel op zijn vragen MOET reageren want anders verteld hij andere roddels ? .
  Hmmmm in de volksmond noemen we dit afgeperste gijzeling !.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.