Joop van den Ende heeft geen contact meer met Albert

Miljardair Joop van den Ende heeft geen contact meer met multimiljonair Albert Verlinde, die de directeur is geworden van zijn theaterbedrijf Stage Entertainment. Dat vertelt de voormalig theatermagnaat in De Telegraaf. Van den Ende is in de nabije toekomst niet meer te vinden bij zijn verkochte musicalbedrijf. “Ik heb geen contact meer met de Nederlandse directeur Albert Verlinde en met de huidige ceo spreek ik sporadisch. Het is aannemelijk dat dat contact verwatert.

Hij probeert zich niet meer met het bedrijf te bemoeien, ondanks dat zijn huidige kantoor zich naast die van Stage bevindt. “Maar ik heb expres vanuit mijn kamer geen uitzicht op het musicalbedrijf. Ik ga niet naar de ingang zitten staren of zo.”

Van den Ende vervolgt: “Bij Endemol ben ik na de verkoop nog een jaar commissaris geweest. Daar heb ik geleerd dat het beter is meteen helemaal te vertrekken. Anders zit je maar in de weg.

Wellicht is het over een paar jaar tijd om weer even om de hoek te kijken, aldus Van den Ende. “Ik ben laatst voor het eerst in het nieuwe gebouw van Endemol geweest. Heel gemoedelijk met de cast van GTST gepraat. Zij vonden het geweldig om oude verhalen te horen en wisten dus niet dat ik die eerste Nederlandse soap had verzonnen.

Het Telegraaf-interview met Joop van den Ende kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen