Joop van den Ende heeft geen contact meer met Albert

Geplaatst op Thu 27 Dec 2018 om 10:30

Miljardair Joop van den Ende heeft geen contact meer met multimiljonair Albert Verlinde, die de directeur is geworden van zijn theaterbedrijf Stage Entertainment. Dat vertelt de voormalig theatermagnaat in De Telegraaf. Van den Ende is in de nabije toekomst niet meer te vinden bij zijn verkochte musicalbedrijf. “Ik heb geen contact meer met de Nederlandse directeur Albert Verlinde en met de huidige ceo spreek ik sporadisch. Het is aannemelijk dat dat contact verwatert.

Hij probeert zich niet meer met het bedrijf te bemoeien, ondanks dat zijn huidige kantoor zich naast die van Stage bevindt. “Maar ik heb expres vanuit mijn kamer geen uitzicht op het musicalbedrijf. Ik ga niet naar de ingang zitten staren of zo.”

Van den Ende vervolgt: “Bij Endemol ben ik na de verkoop nog een jaar commissaris geweest. Daar heb ik geleerd dat het beter is meteen helemaal te vertrekken. Anders zit je maar in de weg.

Wellicht is het over een paar jaar tijd om weer even om de hoek te kijken, aldus Van den Ende. “Ik ben laatst voor het eerst in het nieuwe gebouw van Endemol geweest. Heel gemoedelijk met de cast van GTST gepraat. Zij vonden het geweldig om oude verhalen te horen en wisten dus niet dat ik die eerste Nederlandse soap had verzonnen.

Het Telegraaf-interview met Joop van den Ende kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
22 Reacties op “Joop van den Ende heeft geen contact meer met Albert”


 1. Peanut

  Joop van den Ende heeft gtst verzonnen? Het moet niet gekker worden. Het is een remake van The Restless Years in de eerste seizoenen. Bedacht door Reg Watson, niet meneer van den Ende.

 2. basje

  Me, myself and I. Die man praat best wel veel over zichzelf…. pff

 3. west

  Nou de beste soap allertijden hoor!!! Mijn man vind het verschrikkelijk , maar ik kijk al sinds de eerste aflevering, en we hebben ook een clubje opgrericht GTST BABBELl CLUB
  Het zijn wel voornamelijk oudere vrouwen van boven de 60 , 70 uit de betere klasse maar , een soort service club, zoalje in het mooie Vlaanderen waar ook deze clubs bestaan het is heerlijk als we elke week `èèn keer op de zaterdagmiddag bij elkaar komen on de afgelopen week te bespreken ! Heerlijk zo allemaal bij elkaar zonder het gezeur te moeten aanhoren van onze mannen, die het maar niets vinden!! Nee die zijn weer met hun tv produkties bezig, waar wij dan geen kaas van hebben gegeten MEER VOOR MANNEN laat ik het dan zo zeggen daar zijn ze mee bezig!!
  tv techniek ligt ons niet, wij kijken alleen hoe ze iets maken !
  Nou Ga nou een lekker kopje koffie inschenken , met een heerlijk gebakje erbij,
  nee niet in een een Ikea of Blokker beker, maar een kop en schotel uit een mooi Engels servies , en de gebakjes komen niet van de SPAR of AH in de winkelstaat maar van de ecte tratteur in het dorp ! Ja bij ons is het uitsluitend klasse en etiquette wat de klok slaat, en niet iedereen wordt zomaar lid van de babbelclub, de conversatie gaat wel op niveau,
  Nou prettige dagen hoor allemaal
  Groetjes Annemarie

 4. L. Sanders

  @Peanut: vd Ende heeft er de Nederlandstalige versie van gemaakt.

 5. revens

  Nee, dat klopt wel want anders had Verlinde nooit meer op tv geweest, Joop vindt 2 bazen dienen een schande en hij heeft een grote hekel aan dit soort tv maken. Ik vind zelf overigens ook dat verlinde met een hoop bombarie afscheid nam van tv en er nu weer elke dag op komt een lachertje geweest.Hij blijkt nog steeds geil te zijn om op de televisie te komen.

 6. Sven L.

  Was toch een idee van Bert v/d Veer? Althans; hij was er zeer intensief bij betrokken.

 7. Guusje

  GTST is niet bedacht door van den Ende, maar door Reg Watson.
  De cast van de eerste 3 seizoenen zijn allemaal gebaseerd op die Australische cast zoals Arnie, Robert, Laura, Anita, Frits, Jef etc.

 8. johan

  een zeer ijdel baasje onze joop. tijd voor de geraniums. zit niemand meer op te wachten.

 9. Suomynona

  Van den Ende drukt zich wat onhandig uit, maar hij is wel degene geweest die heeft bedacht/geïnitieerd dat er een werkdagelijkse Nederlandstalige soap moest komen. Dat hij het format niet letterlijk heeft bedacht is dan weer wat anders.

 10. anoniem

  meneer van den Ende

  alles om u heen zijn AS gieren en ondankbaar, profiteurs……

  U hebt ze geholpen, groot gemaakt en ze lopen u voorbij.

  Het beste zou zijn dan u zwijgt en dat is goud.

  Eva was ook zo’n deug niet van een kind!!

  Ze krijgen allemaal stuk voor stuk hun straffffffffffffffff.

  Wat u gedaan hebt voor Amsterdam heeft Albert vader niet eens gedaan

  Kruimeldief die albert van der linden met zijn oma smoelwerk.

 11. Herrie

  Oh jee….ik lees rancune.Joop en Albert zijn geen vrienden.Ik denk trouwens dat Joop nog weinig vrienden over heeft.Geen macht, geen vrienden.

 12. Jaap

  Annemarie vettte trolll

 13. Anja

  Is die Joop er dan eindelijk achter dat ie te maken heeft gehad met een misselijk mannetje.

 14. ik reageer ook ff...

  Vd Ende was wel de initiatiefnemer van GTST, de eerste dagelijkse soap in NL Hij heeft bedacht dat er een NL soap moest komen en sat daar vervolgens een bestaand script voor is gebruikt is tot daar aan toe. Kwestie van lezen en wat wil je lezen…

  Wat is overigens het nu van de toevoegingen miljardair en multimiljonair. Totaal niet relevant voor de inhoud van het artikel

 15. Frank Roelofs

  Het artikel gaat niet zozeer om GTST maar om het theaterbedrijf Stage Entertainment.

 16. ary

  Typisch een homo streek.

 17. Curi Frans Jansen Orbi in de Urbi

  Ik hoorde van een meisje dat daar werkte dat Albert wel heel erg graag dicht bij het kruis van Joop bleef hangen, als hij een programma nodig had.
  Ook gaat er een gerucht dat Albert en Joop een relatie hebben gehad ooit.
  Ik hoop dat Joop in het vermeende geval bovenop lag.

 18. H. Tan

  Houwe zo Joop met je pi*mel in de knoop. Laat die kwalbert maar lekker links liggen.

  Groet,
  H. Tan

 19. jomari

  Joop van de Ende, ooit meer dan 360 bomen laten kappen om een tennisbaan aan te leggen en een parkeerplaats voor zijn toen te bouwen villa……..

 20. Mem Visser

  Clowntje Taco blijft een domme LBO timmerman.
  Vlieg op met je clownerie.

 21. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Vinden wij niet gek. Je kan alles van hem vinden maar linksom of rechtsom blijft het een griezelige persoon. Geen wonder dat heel Holland opgelucht adem haalde toen hij zijn vertrek aankondigde teee jaar geleden. Nu die weer een terugkeer plant zijn we gedeprimeerd en teleurgesteld. Wie O wie durft het aan om er met een grasmaaiert overheen te rijden. In figuurlijke zin. Dat wil zeggen: alleen figuurtjes knippen. Akelig nieuws. Zo zie je het maar weinig.

 22. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Precies.
  Nieuws over tuinieren is dan toch ook niet zo relevant.
  360 bomen kappen voor een tennisbaan.
  Het zou toch moeten kunnen. Nietwaar?
  Milieu en dingen. Pfff. Konijntjes.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.