Toevallig: nieuwste ex Gordon spoort ook al niet

Een enorm toeval treft SBS-ster Gordon. In navolging van bijna al zijn vorige vriendjes, blijkt ook zijn nieuwste vriendje uit Zuid-Afrika niet te sporen. Althans, dat zegt de entertainer vandaag zelf in De Telegraaf. Gordon (50) liet model Ryk du Preez (24) vorige week in business class naar Nederland vliegen om de Masters of LXRY bij te wonen. Ze probeerden daar samen niet al te veel op te vallen. “Al poseerde het stel al wel voor de Privé-fotograaf, voor een publicatie rond kerst“, meldt de krant.

De kerst gaan ze echter niet halen. “Al een paar uur ná het maken van die verliefde foto moet het vreselijk mis zijn gegaan tussen Gordon en zijn speciaal ingevlogen liefde.”

Een etmaal nadat hij aankwam op Schiphol, stond Du Preez daar al weer in te checken. “Met de ervaring van een dure ’dagtocht’ naar Amsterdam rijker…”

Aan de krant vertrouwt Gordon toe wat de reden is: “Het is gewoon weer een grote ramp. Opnieuw heb ik te maken met zo’n instabiel mentaal wrak. Het is mij ook echt niet gegund.”

Hij had een hotel op het vliegveld en vloog de volgende morgen naar huis. Het is allemaal erg pijnlijk. Daarom wil ik zo graag mijn liefdes nog even stil houden voordat ik ermee naar buiten kom, maar ook dat is weer niet gelukt.

Voorafgaand aan Ryks aankomst op Schiphol vertelde Gordon nog aan De Telegraaf: “Deze jongen maakt mij zo gelukkig. Eindelijk lijk ik iemand gevonden te hebben die wél goed bij zijn hoofd is. Bij vorige vriendjes vroeg ik mij weleens af of dit wel het geval was.”

Gordon haalt enkele keren per jaar het nieuws met een relatiebreuk. Elke keer weer blijken zijn vriendjes, volgens Gordon, psychisch niet in orde.

Het Telegraaf-artikel ‘Gordon zet nieuwe liefde na 24 uur terug op vliegtuig’ kunt u lezen via Blendle en op Telegraaf.nl.

Lees ook: ‘Gordon blijft op tv omdat we de patiënt willen zien’ (12 mei)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen