SBS 6 onthult nieuwe vooravond: 6 Inside om zes uur

De vooravond van SBS 6 gaat op 7 januari drastisch op de schop. Het nieuwe programma 6 Inside met Albert Verlinde en Jan Versteegh komt tussen 18.00 en 19.00 uur te staan. Dat heeft Talpa TV zojuist laten weten. SBS 6 kiest ervoor om de vroege editie van Shownieuws te schrappen en de vroege editie van Hart van Nederland door te schuiven naar 19.00 uur. House of Talent niet gelijk terug in het uitzendschema en Utopia houdt zijn uitzenduur van 19.30 tot 20.30 uur.

Het nieuwe presentatieduo Jan Versteegh en Albert Verlinde neemt tussen zes en zeven uur de actualiteit op het gebied van entertainment, crime, royalty, sport en (social) media door in 6 Inside. Bij hen aan tafel zitten iedere dag ‘insiders’ die hun uitgesproken mening geven over het nieuws waar zij die dag zelf bovenop hebben gezeten.

Hart van Nederland brengt tussen zeven uur en half acht het laatste regionale en landelijke nieuws. “Piets Weer sluit de vooravond af“, aldus een woordvoerster.

Voortaan is SBS 6 tussen zes uur en half acht dus een stuk urgenter. “Wie de programma’s in de vooravond van SBS 6 heeft gezien, gaat om half acht volledig geïnformeerd de rest van de avond in en heeft een mening over de belangrijkste gebeurtenissen van die dag.

House of Talent, dat nu nog op werkdagen om zeven uur wordt uitgezonden, krijgt op 28 december een spectaculaire finale van het seizoen 2018. “De details van deze spannende eindrace worden binnenkort bekendgemaakt. House of Talent komt in de loop van 2019 in een aangepaste vorm terug.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen