RTL 4 wijzigt volgorde coaches The Voice of Holland

Voor het eerst tijdens een lopende serie wijzigt RTL 4 de volgorde van de coachstoelen in The Voice of Holland. Het nieuwe jurylid Lil’ Kleine krijgt een prominentere plek en de zwijgzame Anouk wordt verbannen naar de zijkant. Dat bevestigt de zender in De Telegraaf. Tijdens de afgelopen zeven auditieshows was de volgorde van links naar rechts Lil’ Kleine, Anouk, Ali B en Waylon en dat wordt Anouk, Ali B, Lil’ Kleine en Waylon. “Misschien klets ik te weinig“, aldus Anouk.

Anouk zorgt niet voor veel interactie. “Vaak bespreek je een beetje hoe een optreden is geweest, waarom je niet bent gedraaid. Ik ben daar niet zo sterk in. Als iemand een grapje maakt, dan kan ik daar om lachen, maar soms is het niet mijn humor. Ook voel ik me niet altijd geroepen om over alles maar iets te zeggen of een mening te hebben.

De heren zijn daar makkelijker mee, aldus Anouk. “Ik begrijp het wel, het is voor tv waarschijnlijk iets beter. Ik vind het niet erg om aan de buitenkant te zitten.

Waylon denkt dat het een betere plek is voor Lil’ Kleine: “Het was lastig in het begin om hem erbij te betrekken, toen hij op de hoek zat. Hij verdient een eerlijke kans.

De komende rondes van The Voice heten The Battles en The Knock-outs. Daarna volgen de liveshows, met de finale op 22 februari.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen