RTL 4 sloeg Albert & Beau af als opvolgers Humberto

RTL 4 heeft een idee van Albert Verlinde en Beau van Erven Dorens om hen op de late avond te zetten als opvolgers van Humberto Tan afgeschoten. Dat vertelde Beau vandaag in de laatste Evers Staat Op. Niet Albert en Beau, maar flophost Twan Huys ging er met de show vandoor. “We zeiden een jaar geleden tegen elkaar: ‘Kunnen wij niet samen Humberto opvolgen?’ Toen was al duidelijk dat Humberto ermee op ging houden en toen zeiden we: ‘Wat nou als wij als twee muppets terugkomen?’”

RTL 4 schoot het idee af. “Ja, maar dat neemt niet weg – het is water under the bridge – dat ik het mooi had gevonden als we daar weer met z’n tweeën hadden gezeten en lekker hadden zitten keten.

Ziet hij het als dé teleurstelling van 2018? “Nee hoor, helemaal niet. Ik ben er eerlijk over dat het aan mijn neus is voorbijgegaan, maar kijk wat ik ervoor terug heb gekregen. Ik heb allemaal mooie programma’s mogen maken en heel veel succes mogen hebben. Ik ben een heel gelukkig mens.

Nu hoeft RTL hem niet meer te bellen voor deze klus. “Nee, dat is ook water under the bridge.

Verlinde begint in januari met een vooravondshow op SBS 6. “Ik verheug me er ook op om hem weer te zien. Ik ga het zeker terugkijken.

De twee kunnen nog altijd goed door een deur. “Sterker nog, ik heb een paar weken geleden met hem gegeten en het was zo gezellig. Wij kunnen zo ontzettend met elkaar lachen. We zaten in Le Garage, die verder overigens ontzettend leeg was. We kunnen de hele dag met elkaar kletsen.

Foto: BNNVARA, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen