Roxeanne Hazes heeft geen incasseringsvermogen

Geplaatst op Sat 22 Dec 2018 om 9:30

Roxeanne Hazes heeft een ernstig gebrek aan incasseringsvermogen. Dat bleek vrijdagavond tijdens de uitzending van RTL Boulevard. Hazes deed deze week mee aan De Slimste Mens en daarin bleek ze, op z’n zachtst gezegd, niet bepaald de Einstein van Hilversum. ‘Roxeanne Hazes blundert in De Slimste Mens’, kopte De Telegraaf. En Shownieuws: ‘Roxeanne Hazes al direct uit Slimste Mens’. Typische koppen waar je als BN’er toch wel een beetje tegen bestand moet zijn.

De zangeres, die één seizoen de huisband was van DWDD, blijkt echter het incasseringsvermogen van een theekopje te hebben. Na een woeste post op Instagram, haalde ze vrijdag ook nog even haar gram in RTL Boulevard.

Hazes: “Hetgeen wat mij heel erg stoorde is dat ik er oprecht van overtuigd ben dat ik het niet eens zo heel slecht heb gedaan bij De Slimste Mens. Er gaan meer mensen de eerste ronde uit. Ik ben geen allesweter. Natuurlijk heb je hier en daar wel eens een vraag fout, maar het feit dat Twitter daar dan over valt en een bepaalde krant dat overneemt en schrijft ‘Roxeanne blundert bij De Slimste Mens’, vond ik vervelend.”

Waar maakt ze zich drúk om? “Dit maakt me nog niet eens zo heel erg boos. Waar ik ontzettend moe van word is dat er altijd tegen ons, bekende Nederlanders, wordt gezegd dat je er boven moet staan en het moet laten gaan.”

Beau van Erven Dorens, gepokt en gemazeld als het op negatieve publiciteit aankomt, denkt dat Hazes nog niet zo veel gewend is: “Ik zou het ook tegen je willen zeggen. Je staat al honderd jaar in de aandacht. Je kent het toch?

Hazes: “Dat begrijp ik wel, maar waarom moeten wij altijd ons mond dichthouden? Het grappige is dat ik heel veel berichtjes krijg van bekende Nederlanders die daar onder zetten: ‘Inderdaad.’”

We leven in een tijdperk waarin alles maar gezegd mag worden. Ik ben een vrouw van 25 en kan echt wel wat hebben, maar ik ben inmiddels moeder en ik lees hier en daar ook berichtjes van vaders of moeders die naar mij de meest hatelijke doodsverwensingen sturen. Ik ben zelf als kind zijnde heel erg gepest op school en ik vraag mij gewoon af of het kinderachtig gedrag is wat kinderen vertonen of dat het wordt aangeleerd door ouders. Als je als vader schrijft dat ik dood moet aan een ziekte, dan zit er iets niet helemaal oké.”

Peter R. de Vries begrijpt het opgewonden standje van Hazes ook niet zo. “De beste remedie is het gewoon niet lezen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Verstopt achter je toetsenbord. Oh, wat ben je stoer! In het echte leven zijn je sociale kunsten waarschijnlijk verrassend slecht, maar wat maakt het uit? Je hebt een mening online. Al je 30 volgers weten nu hoe diep je haat zit. Terwijl je op de bank hangt, ene hand in je broek, de andere heeft een telefoontje vast, boor je iemand volledig de grond in. Omdat je waarschijnlijk geen gespreksstof meer hebt met je partner en het leven inmiddels voelt als iets dat je moet doorstaan in plaats van het te willen vieren. We leven nu eenmaal in een tijdperk waarin online haat zaaien door anonieme mensen blijkbaar als ‘normaal’ wordt gezien. We zijn erin geslaagd om ons geluk te halen uit het neerhalen van anderen. Applausje voor dat! Toch zie ik het nog steeds als iets wat zeer en zeer triest is. Wat moet het een eenzaam bestaan zijn, wanneer je online galspuwen als dagtaak hebt. Waar haal je de tijd en energie vandaan? Wat ik nog triester vind is dat er net zo’n doodongelukkig persoon achter het toetsenbord zit op het kantoor van (waarvan ik dacht) professionele media als shownieuws en telegraaf door de desbetreffende online haat te bundelen en voor te schotelen aan hun lezers en kijkers. Waar gaat het heen met deze wereld? Ik ben extra blij met alle lieve reacties en DM’s. Dankjewel daarvoor! En ik ben nog steeds hartstikke trots op mijn deelname aan De Slimste Mens. Lang tweede gestaan en uiteindelijk verloren van twee sterke kandidaten die we misschien nog wel terug gaan zien in de finaleweek. Haat zal ik nooit accepteren en ik zal me nooit inhouden voor iets dat ik leuk vind, doch risicovol is. Wat zal het toch fijn zijn als we in 2019 iets liever voor elkaar kunnen zijn, mensen. ❤️

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Foto: RTL
77 Reacties op “Roxeanne Hazes heeft geen incasseringsvermogen”


 1. Huib

  Ze deed het redelijk in de slimste mens, behalve de laatste minuten. Erg onsympathiek, dat commentaar.

 2. De slimste mens

  Ik vond haar sympathiek overkomen in het programma en ze was een goede verliezer. Vond haar wel grappig eigenlijk. Het leek alsof ze het gewoon leuk vond om mee te doen, maar wel zou zien waar het zou stranden. Waarschijnlijk genoeg andere BN’ers die dit nooit zouden durven.

 3. Jan

  Ze moet niet zo zeuren. Lees het dan gewoon niet. Haar Instagram post laat een diepgewortelde frustratie zien. Laat het lekker gaan.

 4. Meneer Kaktus

  Stel je voor dat Virgien zou meedoen…

 5. Elvis

  Lijkt wat dat betreft op haar moeder, ook lekker slim….

 6. By the way

  Lees het dan gewoon niet…?

  Wat heeft het nou voor zin om als volslagen wildvreemde iemand anders door het slijk te trekken op het Internet. Daar wordt letterlijk niemand wijzer van. En dan gewoon nog zeggen dat het doelwit het gewoon maar niet moet lezen. De overtreffende trap van nutteloze acties van gefrustreerde reaguurders.

 7. TessaH

  Het woordje “pesten” is onderhevig aan inflatie. Op scholen ook, als je maar een klein beetje tegenwind of een weerwoord krijgt van een ander word je hevig gepest tegenwoordig. Pesten is alleen pesten als het structureel is, gedurende langere tijd, herhaaldelijk en specifiek gericht op jou. “Juf ik word gepest omdat ik niet mee mag voetballen” is dus geen pesten. Iemand op zijn of haar tekortkomingen wijzen ook niet. Je wilde graag een bekend en publiek persoon zijn, dan moet je ook de kritieken die daarbij horen voor lief nemen.
  “We leven in een tijdperk waarin alles maar gezegd mag worden” is natuurlijk onzin. Zeg een door de goegemeente verboden woord en je krijgt de pliessie aan de deur.

 8. Donald Dumb

  Wat een huilerd zeg.

 9. Ron

  Het is een paupervrouwtje, welkom in de wereld van social media. Het meiske moet nog een hoop leren blijkbaar.

 10. Bart M.

  Mevrouw is anders dik genoeg om te kunnen incasseren.

 11. Bart

  Lekker gemeen van mediakoerant om daar met deze titel nog een schepje bovenop te doen.

 12. Curryworst

  Maar als je Jan Klaassen niet kent of nog nooit de naam Anton Mussert gehoord hebt dan is de classificatie ‘dom’ toch wel op zijn plaats.

 13. Wietse

  We zijn een gestoord volk aan het worden met dank aan de a-sociale media. Iemand doodwensen sturen omdat je bijv. in De Slimste mens niet alles wist. Kom op zeg!

 14. Annoniemus

  Kijk naar haar broer , moeder en vader dan weet je dat je de slimste mens niet kunt winnen !

 15. Harrie Nak

  Wat een dom vet zwijn. Die niet weet wie Jan Klaasen is…

 16. Harrie Nak

  Wat een dom vet zwijn. Dat niet weet wie Jan Klaasen is…
  Allemaal prima, zolang ze maar niet gaat zingen, ze denkt nl dat ze dat OOK kan, en niets is minder waar.

 17. Solange

  Ik wist dat ze stom was maar zooooooooooooooooooooo stom……toeristentrekpleister noemt zij toeristenpleister…. Mussert is dat een kruid??? Jan Klaasen een voetballer…whaaaaaaaaa etagere noemde ze enta en nog wat…. kind ga je schoolgeld terug halen met je kakstem…simpel zieltje

 18. Bart

  Ik vind dat Roxanne in deze wel gelijk heeft. Je mag best je mening geven maar iemand uitschelden of allerlei verwensingen naar het over slingeren is niet nodig. Vooral van volwassen mensen (soms met kinderen) snap ik dit echt niet. Dan heb je nog die vervelende trolletjes die overal reageren om anderen uit te dagen. Een heel triest leven heb je dan. Daarbij reageert het overgrote deel van de mensen terwijl ze De Slimste niet eens gezien hebben. Dan moet je al helemaal je mond houden.

  Aan de andere kant hoort het er bij als je bekende Nederlander bent. Laatst nog zei Roxanne zelf dat ze haar kindje een normaal leventje wil laten geven maar ze deelt ondertussen werkelijk alles op social media en in de gewone media. Ook in Boulevard gaat er geen week voorbij of er is een item met Rox over haar kindje. Dus een tip (geld ook voor alle andere bekende Nederlanders) doe eens wat minder in de media en zeg eens wat vaker nee als je wordt gevraagd voor (spel) programma’s. Mensen raken jullie kotsbeu en gaan dan blijkbaar random hun ongenoegen en irritaties uiten. Dit geld ook voor Peter de Vries. Ik mag hem graag horen over crime zaken, de politie, regels, rechtszaken etc. maar hij hoeft niet ook nog eens als voetbal, politiek, media en wielrennen deskundige overal aan te schuiven.

  Boven alles ben je tegenwoordig wel erg snel een bekende Nederlanders (erger bn’r) Daar moeten we ook echt vanaf! Om te beginnen in de amusement programma’s. Gewoon allemaal met mensen die zich kunnen opgeven om mee te doen en niet omdat ze toevallig (een klein beetje) bekend zijn. Als alle tv makers dit doen dan zal het zeker geen kijker schelen maar eerder opleveren. En minder irritaties naar de bekende Nederlanders. Helaas dan ook minder aandacht. Media, stop deze vriendjespolitiek en baantjescarrousel!

 19. anonymous

  Als je weet dat je niet zo slim bent, moet je ook niet mee doen aan zo’n programma.
  Eigen schuld.

 20. Solange

  Ze komt uit een slimme familie whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….

 21. Jan

  Het zijn altijd de beste stuurlui die aan wal staan, maar ik vind het tegenwoordig ook wel erg makkelijk om de meest vreselijke dingen tegen iemand te zeggen lekker anoniem je zegje doen.
  Zij heeft meegedaan en na 1 ronde er uit, maar er zijn er zoveel die er na een 1e keer uit zijn en daar hoor je dan niemand over.
  Ik vind haar sympathiek overkomen verder ken ik haar ook niet, maar om nou over idereen maar in het wilde weg idiote dingen te verkondigen gaat mijn verstand te boven.
  Waarschijnlijk zijn het van die gefrustreerde mensen die klagen om het klagen.

 22. Kamikaze

  “Ik ben zelf als kind zijnde”

  Hier zegt ze letterlijk dat ze nog kind is.

 23. Annemoon

  Iemand (BN’ers) door het slijk halen achter je toetsenbordje, lekker anoniem, die je ook nog eens niet kent, is erg gemakkelijk maar ook laf en verachtelijk.

  Ik heb niets met Roxanne, maar begrijpen doe ik haar wel.

 24. Jan

  Ze deed het inderdaad redelijk in De Slimste. Haar optreden daar typeren als ‘bepaald niet de Einstein’ slaat nergens op en is gewoon misselijk.

  En ik kan het ook begrijpen dat ze zich er over verbaast als mensen haar doodsverwensingen toesturen. Helemaal als dat mensen met kinderen zijn.

  Volgens mij heeft ze verder een prima incasseringsvermogen want ze heeft de afgelopen jaren van alles over zich heengekregen en ze heeft zich toen nooit uit de tent laten lokken.

 25. Tonny

  Doe dan niet mee aan zo,n programma. Stom mens. En post niet alles op Insta..je vraagt erom op deze manier.

 26. Marc

  En Andre Hazes sr blijft zich maar omdraaien in zijn graf.
  Zal inmiddels tureluurs zijn met zulke talentloze bagger nazaten.

 27. liefkleinhertje

  Ze heeft de zelfde slimheid als iemand met het downsyndroom alleen het is lastig om te zien omdat zo zo’n opgeblazen kop heeft.
  Ik moet wel toegeven dat als je haar met die moeder (net zo slim) mee laat doen aan 2 voor 12 je wel een kwartiertje plezier hebt

 28. Lotje

  Dat schelden hier moet verboden worden. Er is niets mis met Roxanne.

 29. Nou nou

  Als je hier alleen maar komt om te beledigen in je reacties reageer dan gewoon niet. Denk gewoon eens na voordat je iets op het internet slingert. Ik denk dat je je na een tijdje een stuk beter gaat voelen. Je kunt het eens of oneens zijn, maar reageer gewoon eens met inhoud.

 30. Shaniquilia vd Put

  @Nounou Zie jij nou de uitlaatklep en de stoom-afblazen-functie van internetreacties gewoon over het hoofd!?

 31. Oom

  Shaniquilia, hou je mongоlenbek dicht, raddraaier!

 32. Shaniquilia vd Put

  Kijk, Oom demonstreert mijn punt even.

 33. Oom

  Precies.

 34. jomari

  Tjonge jonge,zowat heel intelligent Nederland valt over een vraag waar een leuke
  jonge vrouw geen antwoord op kan geven.Wat een hoogmoed.
  Er wordt voorbijgegaan aan de vele goede antwoorden die zij wel gaf en de snelheid waarmee Roxanne de puzzel oploste waar menig -,,intelligentere”- voorgangers over struikelen.
  Wars van het feit of iemand de vraag wel of niet kon beantwoorden had de voornaam genoemd moeten worden, misschien stond dat trouwens wel op dat kaartje, er wordt heus wel wat gemanipuleerd net als bij het Mes op Tafel.
  Roxanne, lekker relax,humor, aardige verschijning…..vergeet die bagger snel want staat met bij de benen op de grond.

 35. jomari

  ….beide benen.

 36. Shaniquilia vd Put

  beentjes

 37. pieter baan

  meeste van die online losers zitten ook hier, maar dit geheel terzijde

 38. Shaniquilia vd Put

  Wees niet zo hard voor jezelf Pieter, ook jij hebt vast positieve punten.

 39. cecil

  Waarom doet ze mee ? Had ze gedacht enorm goed te scoren dan ?

 40. jomari

  CurryWoest 10.15

  In de hitte van de strijd niet weten wie Mussert is niet dom. De vraag had met de
  voornaam gesteld moeten worden. En Jan Klaassen had, net als de vraag over
  Mussert, een voorzetje moeten hebben zoals gebruikelijk bij de meeste vragen.
  Belangstellend lees ik regelmatig jouw reacties en ben het meestal met je eens.
  Dit keer niet, Roxanne als dom bestempelen vind ik niet op zijn plaats, foei.

 41. RaymondVL

  Roxeanne kan eigenlijk helemaal niets. Ze profiteert van de naam van haar vader zo lang het lukt. Haar haar is nep, d’r tetten zijn nep, ze ziet er uit als een permanent zwanger nijlpaard en haar zang is alleen goed om de mollen uit je tuin te jagen.

 42. liefkleinhertje

  Als die opgeblazen zeug gaat zingen dan komt ze nog onnozeler over dan bij dat kleuterklasje van de slimste mens
  Dat kreeg Bonnie stClaire (ziet er beter uit) zelfs niet voor elkaar

 43. jomari

  Raymond VL

  Wij kunnen hier geen foto’s van ons zelf plaatsen….en dat is maar goed ook.
  Toch zou ik jou weleens willen zien in vol ornaat, big boy.

 44. Mark

  Hier op MC zitten ook van die trieste figuren zoals ene Wolter en Meneer Kaktus. Ik zou van een brug springen als ik jullie was. #nolife

 45. Bart

  ze heeft wel een dikke kont

 46. liefkleinhertje

  Ze gaat steeds meer op die vader lijken en dat zonder drank

 47. Britt Scholte Lover

  Wat is zij trouwens dik geworden, niet alleen van achter maar ook hele grote borsten!
  Als zij niet tegen kritiek kan moet ze de reacties uitschakelen op haar instagram, nu verwijderd ze alle negatieve reacties.
  triest is ze

 48. Marietje

  Die onbekende hysterische juffrouw van gisteravond Anne-Mar? was vele malen erger. Niet om aan te horen en te zien.

 49. Henk

  Goedemiddag Roxeanne , je hebt het netjes gedaan in de slimste mens , er zijn er velen die minder punten scoren , er kan er toch maar een de slimste zijn , je moet maar zo denken wie niet slim is moet sterk zijn . Denk maar zo de mensen willen toch wat te zeiken hebben .Prettige kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2019 .

 50. revens

  een zgn BNer moet ook niet overal aan mee willen doen, als je niet zoveel weet kun je beter bedanken voor de eer maar het is die geiligheid die dan overheerst. Nooit doen, alleen dingen doen die je helpen en niet afbreken. Dit had ik al van te voren kunnen voorspellen. En dan moet je helemaal niet reageren, dat is niet zo …..slim!

 51. d

  Ze wil graag de vruchten plukken van haar altijd dronken overleden vader. Doe haar broer ook.

 52. Donald Dumb

  Dit soort lui krijg je als je dronken kinderen verwekt…

 53. RaymondVL

  @Donald Dumb: dat is niet zo gek als je beseft dat Rachel al aan de stengel van André lag te zuigen en te lurken toen ze nog minderjarig was.

 54. Klaasje

  Trieste reacties hier zeg. En alles mag ook maar geplaatst worden…dat is nog wel het meest trieste van deze site!

  Maar het bewijst wel dat ze gelijk heeft en n stuk slimmer is dat menigeen die hier van die achterlijke reacties plaatsen.

 55. Donald Dumb

  Klopt RaymondVL. Rachel was net 17 toen ze omgang met Hazes sr. kreeg. Dat en de ziekte van Heineken van Hazes heeft geleid tot nazaten als dit grietje en haar even domme broertje

 56. Spekbakker

  Maar waarom wordt die alcoholistische stinkvader van haar eigenlijk een HELD genoemd?
  De stinkende smartlappenkoning. Zijn familie was destijds ook helemaal klaar met die vuile pad.

 57. Lies

  @Donald Dumb: wft??

 58. Donald Dumb

  Lies. Wat is er?

 59. Lies

  @donald: denk je dat de leeftijd van een moeder serieus invloed heeft op een kind? Of het feit dat een vader graag een biertje drinkt?

 60. Donald Dumb

  Ja natuurlijk! Ben je dom of zo?

 61. Donald Dumb

  Lies. Alcoholisme heeft geen invloed op een kind denk je, Lies?

 62. M

  Ze heeft gewoon gelijk, de reacties hierboven bewijzen dat nog maar eens. Wat een treurnis.

 63. Oom

  Natuurlijk heeft de leeftijd van de moeder (en de vader) invloed op een kind. Denk je dat je dezelfde opvoeding krijgt van een 17-jarige als van een 37-jarige? Lies is duidelijk opgevoed door een onbenullige, wereldvreemde 14-jarige, zoveel is duidelijk.

 64. Spekbakker

  Een held is iemand die heldendaden heeft verricht.
  Deze vuile pad heeft de Nederlandse cultuur alleen verarmd met zijn smerige smartlappen( De vlieger spant de kroon). Vieze kampers zijn het. Ze kunnen stuk voor stuk niks en ze zijn te lelijk om aan te kijken.

 65. liefkleinhertje

  Ik zag dat wicht (= slagschip) nog even verschijnen bij het knoop gala en zelfs tussen de mentaal gehandicapten viel haar domheid op net zo als haar zangkunsten die van zulk laag niveau zijn dat de honden er geen brood van lusten
  Dit alles gepresenteerd door parasiet Paul de Leeuw die nog effe gauw zijn zakken vult over de rug van een stelletje gehandicapten

 66. Bart

  lekker in de dikke kont vingeren

 67. Cor Vaan

  De slimme mensen zijn onderhand op…. Mogen de dombo s slim spele … Maar die houwe t niet zo lang vol…

 68. Spekbakker

  Dat zwijntje is MENTAL.

 69. Spekbakker

  Vlas zingen kan ze wel.
  De Heldin!

 70. ernst

  Ze heeft gelijk maar kan er beter niet op reageren. Ook hier lees je veel van die ongenunanceerde hatelijke opmerkingen over een vrouw die niemand echt kent. Wat een triestheid.

 71. De kerstman

  Huh, wat lees ik hier. Wat een triestheid zeg. Dat sommigen dat werkelijk durven te schrijven, ik kan er met de pet niet bij. Fan of niet, je kan toch een beetje je fatsoen houden, als je dit alleen nog maar kan uitkramen, is het de hoogste tijd om achter het scherm vandaan te komen.

 72. Geronimo

  Die foto ook. Nice!

 73. Britt Scholte Lover

  Ik zag haar gisteren bij het knoop gala, man man wat is zij een mollige vrouw , ik meende dat ze in de sportschool zat maar zie er niks van.
  allemaal van die wijde kleding aan ook

 74. Yuwan

  Soms zijn ze wel grappig, de ontzettend gefrustreerde en slecht geschreven comments.

 75. liefkleinhertje

  Ik denk dat als roxeanne een maagverkleining neemt deze planeet sneller om zijn as zou draaien

 76. Joly

  Wat een zielig kind! Er zijn best mensen die haar recht in haar smoel durven te vertellen dat ze allesbehalve slim is hoor….De waarheid doet au he? Verwend nest

 77. Bart

  wat een dikke kwab is dat

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.