Beau en Marieke inderdaad gevraagd voor Sky Radio

Geplaatst op Sat 22 Dec 2018 om 9:00

Beau van Erven Dorens en Marieke Elsinga zijn inderdaad door John de Mol benaderd voor de ochtendshow op Sky Radio. Dat bevestigde de presentator vrijdag in de allerlaatste Evers Staat Op. De Mol is bereid om het non-stopformat van Sky Radio overboord te gooien tijdens de ochtendspits, als hij voor dat tijdslot een bijzonder duo weet te strikken. Eerst probeerde hij Mattie en Wietze weg te halen bij Qmusic, maar zij vielen met ruzie uit elkaar. Daarna had hij dus Beau en Marieke op het oog.

Het gerucht kwam een maand geleden al naar buiten in het AD, maar is nu bevestigd door Van Erven Dorens. “Er is een moment geweest, ergens vorig jaar, dat ene meneer De Mol mij een sms’je stuurde met een foto van Marieke en mij, over de ochtend van Sky Radio. Toen dacht ik: hij heeft er echt oog voor.”

De Mol kwam met dat verzoek vóórdat Elsinga de overstap maakte naar Qmusic, waar ze nu met Mattie Valk de ochtendshow maakt. “Dat was het moment waarop Marieke’s vertrek naar Qmusic nog niet duidelijk was.”

Het is uiteindelijk niet doorgegaan. “Ik vond het een spannend idee, maar ik denk dat ik het een beetje verleerd ben.”

Foto: RTL
6 Reacties op “Beau en Marieke inderdaad gevraagd voor Sky Radio”


 1. Bears’den

  Twee van die afschuwelijke linkse vrouwen bij Jeroen, en je ziet meteen de kijkcijfers inzakken!
  En terecht!
  Daar kwam toch ook niks nieuws uit die mondjes..
  Verschrikkelijk..
  Helaas nu weer maanden wachten tot Jeroen weer terug is!
  En ook al is de VARA en Jeroen (dat denk ik) vrij links, je ziet het bijna niet terug in de show! Complimenten!
  Iets waar Eva nog wat van kan leren..
  Geen verkeerde presentatrice, maar het Trump bashen ligt er toch te veel boven op, plus dat het een stuk linkser overkomt..

 2. Smeg ma

  Jezus wat een bericht zeg. 9/11 is er niks bij.

 3. Woi!ter

  Welk normaal mens wil dat nou wel: elke ochtend vanaf 6 uur verplicht “leuk” doen op de radio?

 4. Jac Zom

  Weer een walgelijke poging van John de Mol om alleen maar met geld in plaats van inhoud en creativiteit zenders op te bouwen.

 5. nokia 3310

  mol wil alle talpa zenders in de top 3 hebben staan

 6. Joop55

  @Bears’den

  Trump verdient het gebashed te worden, ieder land in de wereld dient de vlag uit te hangen en een nationale feestdag uit te roepen wannee deze orakel afgezet is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.