Robert hoopt op All You Need-pauze na zijn vertrek

Miljoenen Nederlanders kruipen vanavond weer voor de buis om naar de traditionele kerstspecial van All You Need Is Love op kerstavond te kijken. Robert ten Brink lijkt niet meer weg te denken als de presentator van het geheel, maar gezien zijn 63-jarige leeftijd zal er een moment komen dat hij níet meer van de showtrap komt. De presentator hoopt in elk geval dat RTL 4 hem niet al te gemakkelijk vervangt in het programma, dat hij door de jaren heen als zijn kindje is gaan zien.

De presentator vertelt aan NU.nl: “Vooralsnog staat All You Need nog op mijn planning. En als ik ooit stop, is het de vraag of het wel door moet gaan. Misschien een paar jaar niet, en dat het daarna wordt gemaakt op een andere manier.

Het is voor Ten Brink alweer zijn 27ste kerstspecial. “Het blijft fantastisch. Het is het allerleukste programma om te maken, en eigenlijk is de voorpret ervan nog leuker dan de opnames zelf.

Het programma heeft een unieke status, die ook door bijvoorbeeld onze luchthaven Schiphol wordt erkend, aldus Ten Brink. “Als een van de weinige programma’s hebben wij daar carte blanche, we mogen ook opnames maken achter de douane. Omdat er tegenwoordig zo veel programma’s zijn die willen opnemen op het vliegveld, is het bijzonder dat wij dit wel mogen.”

De All You Need Is Love Kerstspecial is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen