Beau van Erven Dorens kijkt niet uit naar kerst

Beau van Erven Dorens kijkt niet bepaald uit naar de kerstdagen. Zijn hele familie loopt dan te janken. Dat vertelt de RTL 4-presentator in gesprek met De Telegraaf. De Van Erven Dorentjes worden behoorlijk melancholisch van het kerstfeest. “We zijn een sentimenteel gezin, dus met heel veel tranen. Er zijn altijd wel dingen gebeurd in het jaar ervoor. Mensen die er niet meer zijn, ziekte en ellende, en dan zijn we ook nog eens met z’n allen ontzettend moe“, zo vertelt hij.

Dat komt samen met kerst, legt de ster van RTL Boulevard uit. “Ik kan niet zeggen dat ik er heel erg naar uitkijk.”

Van Erven Dorens is vandaag 48 jaar geworden. Vroeger vond hij het behoorlijk vervelend om op de dag van kerstavond jarig te zijn. “Inmiddels interesseert het me niet meer of mensen zich mijn verjaardag herinneren, maar als kind vond ik dat heel vervelend.”

Dat om een uur of elf ’s avonds een oom zegt: ’Oh, je bent jarig, dat was ik helemaal vergeten’. En dat nog even tien mensen een liedje zingen… Van mij hoeft het zo niet.”

Andere BN’ers die vandaag jarig zijn zijn René van Kooten en Maarten Heijmans. Ralph Inbar is ook op 24 december geboren, maar hij is al dood.

Het kerstinterview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen in De Telegraaf.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen