Peter R. gaat Halsema onder druk zetten in Boulevard

Geplaatst op Thu 06 Dec 2018 om 9:30

Peter R. de Vries zet Femke Halsema onder druk. Hij gaat de burgemeester van Amsterdam er voortaan bij ieder optreden in RTL Boulevard aan herinneren dat John van den Heuvel daar nog steeds niet kan staan. Dat heeft hij woensdag aangekondigd in de showrubriek op RTL 4. De Vries is woest. “Ik wil het hier vanavond ook even over een andere maffia hebben en dat is de maffia hier in Nederland die ervoor zorgt dat John van den Heuvel hier niet achter de desk staat.

Daar hoor je nu heel weinig meer over, vindt De Vries. “En ik vind dat onverteerbaar. Ik zou dus eens graag horen wanneer daar weer een einde aan komt en wanneer John hier weer wel staat, wat Femke Halsema hieraan gaat doen, wat Erik Akerboom, de korpschef van de Nationale Politie hier aan gaat doen.

Het is volgens hem bespottelijk. “Hoe kan het dat dit nu al weken duurt en John hier niet staat en we het wel hebben over maffialeden die een ijssalon hebben waar het niet helemaal klopt? Dit is keiharde maffia die ervoor zorgt dat een van onze collega’s hier niet z’n werk kan doen.”

Ik vind het van een veel grotere orde dat collega’s van ons niet in de studio kunnen staan omdat de veiligheid niet te garanderen is. Dat is heel andere koek.”

De Vries heeft een plannetje bedacht om Halsema onder druk te zetten. “Ik vind in elk geval dat wij als Boulevard ook regelmatig – en ik zal het voortaan elke keer doen als ik hier aan de desk sta, totdat John hier terug is – Femke Halsema en Erik Akerboom moeten oproepen ervoor te zorgen dat onze collega hier aan de desk kan staan.”

Elke keer dat ik hier sta ga ik er voortaan over beginnen, dus ik hoop dat ze er snel een einde aan maken.”

Luuk Ikink: “Je krijgt alle ruimte, Peter, om dat te doen.”

Foto: RTL
35 Reacties op “Peter R. gaat Halsema onder druk zetten in Boulevard”


 1. Peet

  Go Peter! Go Peter!

 2. Smeg ma

  Stoer man

 3. Woensdag

  De politie moet er voor alle Nederlanders zijn en niet alleen voor de Telegraaf.

 4. Woensdag

  De politie moet er voor alle Nederlanders zijn en niet alleen voor RTL en de roddelkrant

 5. Klaasje

  Petje af voor Peter! Goed dat iemand ervoor zorgt dat het niet in de vergetelheid raakt.
  Te gek gewoon dat vd Heuvel daar niet achter het desk kan staan.

 6. johan

  Op dit punt heeft Peter R. de Vries volstrekt gelijk. Als John van den Heuvel een politicus of een burgemeester was, was het al lang geregeld. De overheid heeft als de belangrijkste taak om de veiligheid van de burgers te garanderen. En daarin schiet men in dit geval ZEEEEER TEKORT. Dat is een echte schande. Promotieletters verwijderen, ondernemers pesten daarin is burgemeester Halsema goed in. Maar de veiligheid garanderen van een misdaadjournalist dat is even wat anders. Looser Halsema. Tijd voor gele hesjes in Amsterdam.

 7. een maatje te groot

  Peter toch ons deugdzame Femkle heeft het veel te druk met het boerkaverbod.. effe bij de les blijven..

 8. Daan

  Johan, jouw reactie slaat nergens op

  Halsema heeft dit besloten om de veiligheid van de burgers te garanderen, of moet er soms een aanslag plaats vinden op het Leidseplein waar honderden mensen op een terrasje zitten terwijl John wordt afgeknald met een mortierbom om maar wat te noemen

 9. Daan

  met als gevolg tientallen doden

 10. Klaasje

  # Daan

  Het gaat erom dat er IETS aan gedaan wordt en dat het niet verzwegen wordt.
  Het is logisch dat Halsema de veiligheid van burgers voorop stelt maar dat is het punt ook niet.
  Maar er moet wel iets gebeuren. Misschien zijn ze achter de schermen wel volop bezig maar die indruk wordt niet gegeven. Ook niet bij John vd Heuvel.

  Daarom is het goed dat Peter R er in ieder geval aandacht voor blijft vragen.

 11. RaymondVL

  Daarentegen is Peterrrrrrrrrrrrrr van mening dat het beveiligen van politici enorme flauwekul is natuurlijk.

 12. q8

  ik heb niks met Femke,
  en ook niks met petertje,
  allebei subsidievreters,
  maar hier heef Femke toch wel gelijk,
  waarom moet half Amsterdam beveiligd worden voor die roddeltantes,
  een programma waar een normaal mens niet naar kijkt,
  echte PULP TV

 13. Bart

  In deze heeft de Vries helemaal gelijk.
  Het is ook van de zotte dat Femke de burgemeester van Amsterdam is geworden. Op basis waarvan dan? Dit is weer de bekende baantjescarrousel.

 14. Solange

  Peter moet zo reageren als Femke het boerkaverbod niet wil uitvoeren…tis een waardeloos wijf……weg met Halsema….. gauw haar kinderen van een zwarte school halen en op een witte school plaatsen…bah laf wijf…..

 15. echtwaar

  Petel L de Vlies, wat een pedant arrogant mannetje is dat toch.

 16. Ron

  Helemaal eens met Peter, maar Femke laat zich ook gewoon adviseren die heeft daar geen beslissende rol in. Dus kijk niet naar Femke maar naar de veiligheidsinstanties die dichter op de beveiliging staan van John van de Heuvel.

 17. danielle

  Peter wees blij, stomme vent. Des te meer kan jij dat programma weer vervuilen, met je domme lulpraat. Jij bent zo stom, jij flikkert nog over draadloos wifi. Poederdoos.

 18. Huib

  Peter ook zo boos over de moord op Fortuyn, de bedreigingen aan Wilders en de cabaretiers die niets over moslims durven te zeggen?

 19. vd Berg

  @Huib
  Fortuyn vroeg er zelf om.
  Had hij maar geen kleine jongetjes moeten verkrachten.

 20. Jamai

  @vd Berg: Fortuyn vroeg er zelf om? Mafketel!

 21. Vd Berg

  Ik ben nogal in de war, excuses mensen.
  Mijn vriend is ervandoor gegaan met een ander (enorme donkere meneer) en mijn wajong is gisteren stopgezet.

 22. vd Berg

  @Jamai
  Inderdaad. Geen genade voor kinderverkrachters!

 23. B klein

  Het klinkt aardig totdat je ontdekt dat hij zelf bang is om aan de beurt te komen. Overigens is fempkje een nobody. Waarom gaat iemand daar wat van verwachten. Het is het steve irwing-effect. Alles doen voor de aandacht totdat het tot zelfmoord leidt. Kwestie van tijd totdat dit gratis van onze centen door afrika fietsende kindje op haar smoel gaat. Klaar.

 24. Pieter

  Femke Halalsema weet inmiddels, net als de rest van Nederland dat ze ongeschikt is als burgemeester. Voorts, goede actie van Peter R. de Vries!

 25. A.M.

  Goedzo Peter!👍🏻

 26. Geert de Jonge

  Wie denkt Peter R. de Vries wel wie hij is. Feitelijk een misdaadjournalist die heden ten dage ook directeur van een advocatenkantoor is en veelal denkt het geweten van Nederland te moeten weergeven in de roddelrubriek van RTL Boulevard.

  Dat mag allemaal. En natuurlijk moet John van den Heuvel zijn werk op een nomrale manier moeten kunnen doen als misdaadjournalist en dus collega van Peter R. de Vries.

  Als burgemeester van Amsterdam is Femke Halsema ook hoofd van de politie. De politie heeft een te kort aan mensen en dat is het kabinet van Mark Rutte aan te rekenen en niet Femke Halsema als burgemeester van Amtsredam. En John van der Heuvel is één van de meer dan 855.000 Amsterdammers die rekenen op de steun van de politie.

  En Femke Halsema heeft als burgemeester prioriteit gegeven aan de meer dan 855.000 Amsterdammers. En dus moet John van den Heuvel een pas op de plaats nemen. Erg vervelend voor hem en ook onterecht maar de personele situatie van de politie maakt het niet mogelijk om John van den Heuvel nu te beschermen.

  Peter R. de Vries kan zijn boodschap beter uitdragen aan premier Mark Rutte want die is verantwoordelijk voor de huidige personele situatie van de politie in Nederland en dus ook in Amsterdam.

  En natuurlijk kan Peter R. de Vries makkelijk praten. En dat doet hij zijn hele leven blijkbaar al. Maar een deel van zijn leven had hij ondermeer zijn vrienden in de Amsterdamse onderwereld. Hij ging er destijds op visite en woonde begrafenissen van geliquideerde criminelen vrienden bij. Werd hij destijds beschermd door hen. En dat heeft John van den Heuvel dus niet.

 27. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Succes ermee Petert.
  Burgemeester Halsema is er voor alle burgers. Niet alleen voor meneer vd Heuvel en drie talkshowhosts. Heeft de Amsterdammer gevraagd om een studio op het Leidseplein? Nee. Zit heel Amsterdam in een kringetje om het studiopand tijdens de uitzendingen? Nee. (Sterker nog, het gros loopt door en het merendeel zal het wirdt wezen) Kan Beau op de fiets naar een andere lokatie die makkelijker en minder duur te beveiligen is? Ja. No prob.
  En daar heeft niemand er last van.

  Je hoeft de stad niet je uitzend-hobby door de strot te drukken.
  Toch?

 28. Joop55

  Een burgemeester kan niet aan het interventionisme geloven omtrent personen iets te verbieden. Jammer maar waar.

 29. Flexi

  Hahaha altijd lachen als dommige mensen dure woorden gaan ge(mis)bruiken. Eeee Jopie…

 30. Frthp

  13:53

  Ik vraag me af
  Is er daadwerkelijk een gebrek aan politie agenten
  Ofworden ze voor de meest onzinnige dinngen gebruikt zodat dat alleen maar zo lijkt ??

  Want voor boetes uitschrijven schijnt er nooit een gebrek te zijn
  Dus het is maar net waar de prioriteiten gelegd worden.

 31. Frthp

  Zo ook ineens was er genoeg politie toen er protesters bij de tweede kamer wouden komen

  Dan ineens is er geen tekort

  Ik begin deze leugen een beetje spuugzat te worden

  Aangifte doen heeft geen zin
  Politie lijkt alleen nog te bestaan om beave burgers financieel uit te knijpen maar als jij ze nodig hebt homaar

  En eigen rechter spelen mag ook al niet

  Wacht maar tot machteloze mensen het een keer goed zat worden

 32. antimaffia

  Hoe kan het dat dit nu al weken duurt en John hier niet staat en we het wel hebben over maffialeden die een ijssalon hebben waar het niet helemaal klopt? Dit is keiharde maffia die ervoor zorgt dat een van onze collega’s hier niet z’n werk kan doen.”

  Sja. Uiteraard is persvrijheid van belang en is het rechtvaardig dat er aandacht voor is.
  Alleen het item en zijn mening over de ndrangheta werd totaal ondergesneeuwd.

  De ndrangheta die 70 miljard (!) aan wereldwijde criminele omzet draait, in zuid-italie totale regio’s in haar verwoestende greep heeft op allerlei verschikkelijke manieren. Gomorra (zowel film als serie) bestaat echt.

  Dat gaat niet over een ‘ijssalon’ of pizzeria maar over het kapot maken van een hele maatschappij. Blijkbaar is dat niet relevent om diepgaander te bespreken? En dat van de in Nederland opgepakten er VIER Nederlanders bij waren en slechts EEN italiaan, oftewel de Nederlanders werken nu ook mee met de ndrangheta?!?

 33. Ton

  Typisch weer dat kwalletje van de Vries die weer voor eigen parochie staat te preken. John van der Heuvel wordt al lang beveiligd en Halsema kan niet het halve politie corps inzetten om een paar roddeltantes te beveiligen. Dat zal deze talkshow snabbelaar met zijn veel te grote bek wel niet kunnen begrijpen door gebrek aan ontwikkeld denk vermogen. Zou prettig zijn als de Vries ook weg zou blijven bij de TV. We zijn dat geouwehoer zat.

 34. Kees

  Geert Wilders kan al jaren niet meer zonder beveiliging over straat vind Peter allemaal normaal als linkse rakker. Nou is het een van ze vriendjes en ja hoor huillie huillie. Dat noemen ze maten met twee maten.

 35. IKR

  Bek houden, roddelende rat. Zielige aandachtsgeile narcist.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.