Peter R. gaat Halsema onder druk zetten in Boulevard

Peter R. de Vries zet Femke Halsema onder druk. Hij gaat de burgemeester van Amsterdam er voortaan bij ieder optreden in RTL Boulevard aan herinneren dat John van den Heuvel daar nog steeds niet kan staan. Dat heeft hij woensdag aangekondigd in de showrubriek op RTL 4. De Vries is woest. “Ik wil het hier vanavond ook even over een andere maffia hebben en dat is de maffia hier in Nederland die ervoor zorgt dat John van den Heuvel hier niet achter de desk staat.

Daar hoor je nu heel weinig meer over, vindt De Vries. “En ik vind dat onverteerbaar. Ik zou dus eens graag horen wanneer daar weer een einde aan komt en wanneer John hier weer wel staat, wat Femke Halsema hieraan gaat doen, wat Erik Akerboom, de korpschef van de Nationale Politie hier aan gaat doen.

Het is volgens hem bespottelijk. “Hoe kan het dat dit nu al weken duurt en John hier niet staat en we het wel hebben over maffialeden die een ijssalon hebben waar het niet helemaal klopt? Dit is keiharde maffia die ervoor zorgt dat een van onze collega’s hier niet z’n werk kan doen.”

Ik vind het van een veel grotere orde dat collega’s van ons niet in de studio kunnen staan omdat de veiligheid niet te garanderen is. Dat is heel andere koek.”

De Vries heeft een plannetje bedacht om Halsema onder druk te zetten. “Ik vind in elk geval dat wij als Boulevard ook regelmatig – en ik zal het voortaan elke keer doen als ik hier aan de desk sta, totdat John hier terug is – Femke Halsema en Erik Akerboom moeten oproepen ervoor te zorgen dat onze collega hier aan de desk kan staan.”

Elke keer dat ik hier sta ga ik er voortaan over beginnen, dus ik hoop dat ze er snel een einde aan maken.”

Luuk Ikink: “Je krijgt alle ruimte, Peter, om dat te doen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen