Erland Galjaard wil Wendy van Dijk rol geven in film

Erland Galjaard wil zijn vrouw Wendy van Dijk een rol geven in de nieuwe film die hij heeft bedacht. Dat heeft hij woensdagavond laten weten in RTL Boulevard. Galjaard heeft een filmidee gepitcht bij Talpa Fictie-baas Will Koopman en zij is volgens hem erg enthousiast. Net zoals hij Van Dijk bij RTL de leukste klusjes bezorgde, wil hij nu ook een filmrolletje voor haar regelen. Hij is erg enthousiast. “Ik heb een jaar of drie geleden op vakantie een keer een film geschreven.”

Waar gaat de film over? “Het gaat over twee mensen die tot elkaar veroordeeld worden. Een oudere man die de boel op orde lijkt te hebben en een jonge jongen die nog aan het leven moet beginnen en die wordt overvallen door het leven zelf, door het verlies van z’n moeder.”

Hij weet al precies welke rol Van Dijk zou kunnen spelen. “Ik heb zo’n buurvrouw omschreven die precies het tegenovergestelde is van die man. Die zou Wendy heel goed kunnen spelen.”

Stel dat Will die film gaat maken en er is financiering, dan kan ‘ie.”

Galjaard is momenteel vooral druk met zijn dj-duoschap met Ronald Molendijk. Vanaf februari 2019 gaat hij zeer waarschijnlijk aan de slag voor Talpa TV.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen