Erland Galjaard wil Wendy van Dijk rol geven in film

Geplaatst op Thu 06 Dec 2018 om 9:00

Erland Galjaard wil zijn vrouw Wendy van Dijk een rol geven in de nieuwe film die hij heeft bedacht. Dat heeft hij woensdagavond laten weten in RTL Boulevard. Galjaard heeft een filmidee gepitcht bij Talpa Fictie-baas Will Koopman en zij is volgens hem erg enthousiast. Net zoals hij Van Dijk bij RTL de leukste klusjes bezorgde, wil hij nu ook een filmrolletje voor haar regelen. Hij is erg enthousiast. “Ik heb een jaar of drie geleden op vakantie een keer een film geschreven.”

Waar gaat de film over? “Het gaat over twee mensen die tot elkaar veroordeeld worden. Een oudere man die de boel op orde lijkt te hebben en een jonge jongen die nog aan het leven moet beginnen en die wordt overvallen door het leven zelf, door het verlies van z’n moeder.”

Hij weet al precies welke rol Van Dijk zou kunnen spelen. “Ik heb zo’n buurvrouw omschreven die precies het tegenovergestelde is van die man. Die zou Wendy heel goed kunnen spelen.”

Stel dat Will die film gaat maken en er is financiering, dan kan ‘ie.”

Galjaard is momenteel vooral druk met zijn dj-duoschap met Ronald Molendijk. Vanaf februari 2019 gaat hij zeer waarschijnlijk aan de slag voor Talpa TV.

Foto: RTL
22 Reacties op “Erland Galjaard wil Wendy van Dijk rol geven in film”


 1. Virginia Rens

  Staat er ook een ietwat mollige, niet bijster intelligente vrouw van eind 20 in het script?

 2. wim

  Hier zit vast heel Nederland op te wachten !

 3. John de Mollz

  Galjaard is een dweil van een man met de capaciteiten van een jostiband triangelslaander.
  Hij snapt wel dat als je het vrouwtje laat denken dat ze wat is, je de Punamie krijgt.

 4. jantien

  En zo komt een doorgesnoven cokeh**r toch nog aan een filmrolletje. Misschien heeft hij ook nog een rolletje voor die andere doorgesnoven narcist Gordon.

 5. John

  Sorry jongens dit hoorde nou eenmaal bij de deal om Galjaard binnen te halen

 6. Coen

  Die man kan ook werkelijk alles. Ik hoop dat hij ooit onze premier wordt.

 7. Anna Nooshin

  Ik schrik mij een hoedje (de mooiste hoedjes zijn te koop bij de HEMA) Erland had mij deze rol beloofd. Ik hoop dat ik nog wel bij hem mag intrekken.

 8. Ronald Molendijk

  Ondanks dat we nog wachten op een GO ben ik alvast begonnen aan de filmmuziek.

 9. Femke H.

  Doe mij maar de rol van burgemeester!

 10. Solange

  Och och wat zielig moet dat veenlijk weer in de aandacht???

 11. Enzo Voort

  De hoofdrollen zijn ook al vergeven. Ronald Molendijk wordt Catweazle en Wendy van Dijk als onvolprezen snuivende Eucalypta. Heb er nu al zin in, yeah!!

 12. danielle

  Wij komen echt nooit van die 2 engnekken af he, de anorexia slut en de cokepooier, VERSCHRIKKELIJK!!!! opzouten met die 2

 13. Joly

  Tuurlijk wil Galbak z’n eigen vrouw in de film….Hebben ook niet door hoe dat overkomt…verblind door dollartekens…

 14. KlatsBoem

  Wat een goed idee, zijn vrouw de hoofdrol. terecht, ze is zo fantastisch, dat maak je maar eenmaal in een eeuw mee, zo’n groot talent. Wendy wat fijn voor je, gek he, als je dit leest klopt het niet, zo erg vindt iedereen dit!

 15. B klein

  En de titel wordt “snuifje in wonderland” of “hoe snuifje uiteindelijk zichtbaar goedkoop werd” een verhaal hoe een nobody zich “omhoog werkte”. Geen behoefte aan. Kijk daarom ook nooit naar patty brard. En die ziet er nog beter uit ook.

 16. Daan

  Erland schijnt te vergeten dat hij daar niet over kan beslissen, dat doen castingbureaus, en als die moeten kiezen tussen bijvoorbeeld Wendy van Dijk of Jennifer Hoffman is de keuze snel gemaakt in het voordeel van laatstgenoemde, omdat die itt Wendy wel kan acteren.

 17. K

  Meest irritante koppel van Nederland….is daar ook een prijs voor?…zo ja dan hebben zij hem ruimschoots verdient…vreselijk volk

 18. johan

  doe maar niet

 19. Zorro

  @B Klein: “snuifje in wonderland”… ik moest lachen: goeie!

 20. Ouwe

  Pfff, wat een onzin maakt MC er weer van. Schrijvers baseren hun personages heel vaak op mensen die ze kennen of kenden. Het enige wat hij zegt is dat Wendy een bepaalde rol goed zou kunnen spelen. Het is niet ondenkbaar dat hij haar dialogen en dergelijke schreef met haar in zijn achterhoofd. Hij zegt nergens dat hij Wendy die rol per se wil geven. Dat maakt MC ervan en iedereen doet weer wat er van ze verwacht wordt: haрpen.

 21. Liesje

  Die man kan echt alles! Wanneer komt zijn eerste bestseller uit?

 22. happy hooker

  of een film over coke en wendy als heroine h…rtje en dj erland maakt de muziek ik zeg tooooopppeeer op waarheid berust

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.