Peter Pannekoek grof over Patty Brard en Linda de Mol

De grappen van Peter Pannekoek bij de Comedy Central-roast van Johnny de Mol waren meer grof dan grappig. Met name Patty Brard en Linda de Mol kregen ervan langs. Dat was dinsdag te zien op de humorzender. Brard gaf vorige week in RTL Late Night al aan dat ze de roast van Pannekoek niet echt kon waarderen en nu blijkt waarom. Hij maakte een wel heel pittige grap over de moeizame relatie tussen haar en haar dochter Priscilla Nasi. Ook noemde hij de tv-diva een ruïne.

Pannekoek ging flink tekeer tegen Brard. “Een vrouw van wie ik vermoed dat de duivel niet in haar zit, maar zij in de duivel: Patty Brard. Je ziet eruit als een ruïne, iets dat alleen Giro 555 kan redden.”

En daarna: “Ik heb een nieuw woord voor je, want blijkbaar ken je dat nog niet: nee. ‘Hé, Patty, wil je van een duikplank springen?’ Nee. ‘Dansen op het ijs?’ Nee. ‘Meedoen met Ranking the Stars?’ Nee. Zeg nou gewoon een keer nee. Dat zegt je dochter over een paar jaar ook als de arts vraagt: ‘Moeten we haar reanimeren?’”

Verder noemde hij Heleen van Royen een hoer en zette hij Ruben van Zwietsen neer als pedofiel. En: “Heleen van Royen, Tatum Dagelet en Patty Brard: volgens mij wordt deze avond gesponsord door cellulitis.

Ook kreeg de tante van Johnny de Mol ervan langs. “Ze laten je de hele dag kijken naar die bek van Linda de Mol. In haar gezicht zitten zo veel chemicaliën. Als Linda de Mol je pijpt, moet je niet bang zijn voor een soa, maar voor stralingsziekte.

Foto: Comedy Central

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen