Nieuwste Robinson-winnaar wil ook al een tv-carrière

Na Carlos Platier Luna wil ook de Expeditie Robinson-winnaar van dit jaar, Jan Bronninkreef, graag een televisiecarrière. Dat vertelt hij in gesprek met NU.nl. Luna heeft die tv-carrière nog niet van de grond gekregen, ondanks dat hij zijn wensen duidelijk geformuleerd heeft: wel Expeditie Robinson, niet Per Seconde Wijzer. En nu is zijn opvolger ook al op zoek naar een baan bij de tv. Nu werkt Jan (54) nog op het land, maar het liefst zou hij in de televisie-spotlights staan.

Jan: “Beroemd worden is voor mij geen doel op zich. Het is nu leuk natuurlijk, maar het is niet mijn doel geweest. Dat is ook niet waarom ik meedeed, maar nu het me zo overkomt zou ik best wat op televisie willen doen.

Dat programma zou best over boeren kunnen gaan, aldus Jan. Hij wil een positiever beeld van de agrarische sector schetsen. “We moeten ons verhaal vertellen en ik wil daar aan meewerken.

Ook zijn Expeditie-rivale Dominique Hazeleger ziet een tv-programma wel zitten: “na haar deelname aan het programma een carrière op televisie wel zitten. “Ik zou heel graag een programma presenteren. Een reisprogramma. Ik zou het supertof vinden als er iets op mijn pad komt. Je weet het nooit, we gaan het zien.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen