Carlos Platier wil niet Per Seconde Wijzer presenteren

Carlos Platier Luna, bekend als onbekende Nederlander uit Expeditie Robinson, wil graag tv-presentator worden, maar laat zich niet voor alles lenen. Per Seconde Wijzer hoeft hij niet. Dat zegt de 24-jarige realityster in weekblad Privé. Luna hoopt er een beetje in te rollen. “Een beetje zoals boer Tom uit Boer zoekt Vrouw, die nu Eigen Huis & Tuin doet. Als ik Z@ppsport mag presenteren, zou mij dat geweldig liggen, maar een programma als Per Seconde Wijzer niet.

Zijn ultieme droom? “Mijn ultieme doel is Expeditie Robinson presenteren. Dat kan nu Dennis Weening weg is, maar ik gok dat Art Rooijakkers het gaat doen. Mij hebben ze niet gebeld.

Luna heeft dan ook geen ervaring. “Ik weet dat ik de ervaring nog niet heb, maar dat is voor mij wel een stip aan de horizon, daarom doe ik nu mee aan allerlei programma’s en zie ik wel hoever ik kom.”

Voorlopig lijken de tv-tonnen nog ver weg voor Luna. “Ik woon nu in Haarlem, mijn vriendin woont in Amstelveen in een studentencomplex. We hebben wel gekeken om samen iets te vinden in Amsterdam, maar dat is te duur. Het schnabbelen gaat nog niet zo goed dat we dat kunnen betalen.

Het Privé-interview met Carlos Platier Luna kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Winnaar Carlos wil zelf Expeditie Robinson presenteren (december 2017)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen