Marc-Marie was in Thailand toen hij gevraagd werd

Marc-Marie Huijbregts was op vakantie in Thailand toen BNNVARA hem vroeg om dit jaar de Oudejaarsconference te verzorgen op NPO 1. Dat vertelt de cabaretier in gesprek met de VARAgids. Huijbregts weet het nog als de dag van gisteren. “Toen we in Thailand waren belde BNNVARA. Of ik de oudejaarsavondconference wilde doen. Ik zeg overal altijd nee op, maar mijn man Karim zei: doe ’t nou eens een keer. Ik was lekker ontspannen en dacht ach, laat ik ook eens ja zeggen.

En daar heeft hij geen moment spijt van gehad. “Ik dacht als ik ja zeg dan ook maar meteen de gevaarlijke route en dus live. Ik wilde per se samen met de zaal oudjaar vieren, dat is het spannendst en leukst.”

De uitzending komt vanavond vanuit Brabant. “De Stadsschouwburg in Tilburg is gekozen omdat ik er honderd meter vandaan geboren ben, het een van de mooiste theaters is die we hebben en Nederland groter is dan Amsterdam.”

De conference gaat in elk geval niet over de actualiteit. “In de voorstelling blijf ik dicht bij huis, bij mijn eigen leventje. Daarom hoef ik ook niet de actualiteit scherper in de gaten te houden. Het zal niet over de dividendbelasting gaan.”

De Oudejaarsconference van Marc-Marie Huijbregts is vanavond om 22.35 uur te zien op NPO 1.

Het VARAgids-interview met Marc-Marie Huijbregts kunt u lezen via Blendle.

Foto: Marc de Groot-Witman Kleipool

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen