Johnny-roast op tv: Comedy Central op kanaal 12 of 15

Na de roasts van Gordon en Giel Beelen is vanavond in de derde Comedy Central Roast een iets minder spraakmakende BN’er aan de beurt: Johnny de Mol. Na de 464.000 kijkers (7 procent) van Gordon en de 603.000 kijkers (9 procent) van Beelen, lijken vele honderdduizenden mensen vanavond weer op zoek te gaan naar de kleine tv-zender. Want waar zit Comedy Central nou eigenlijk? “Als je op je afstandsbediening gaat zitten, dan beland je daar“, zei Peter Pannekoek gisteren in Pauw. 

De meeste mensen kijken tv via KPN of Ziggo en bij die aanbieders zit Comedy Central op respectievelijk kanaal 12 en kanaal 15. Bij Delta zit de zender op kanaal 25, bij Caiway op 21.

De opnames van The Roast of Johnny de Mol waren vorige week maandag al en sindsdien zijn er in de media reeds wat fragmenten verschenen. Zo lijkt SBS 6, de zender van zijn vader John de Mol, in elk geval een pispaaltje te worden.

Verder is ook duidelijk dat Patty Brard behoorlijk boos is geworden om de grappen van Peter Pannekoek. Ze sprak haar ergernis al uit aan tafel bij Twan Huys en bij Jeroen Pauw zei Pannekoek gisteren: “Patty Brard belt me niet meer, nee.

Veel BN’ers zijn bang voor de macht van de Molletjes, maar Pannekoek liet zich niet tegenhouden. Hij grapte onder meer: “Terwijl jij vluchtelingen redt van verdrinking, verzuipen andere mensen in de wurgcontracten van je vader.

Danny Froger, ‘de zoon van’, was volgens aanwezigen de verrassing van de avond.

The Comedy Central Roast of Johnny de Mol is vanavond om 20.30 uur te zien op Comedy Central, bij KPN op kanaal 12, bij Ziggo op kanaal 15, bij Delta op kanaal 25 en bij Caiway op kanaal 21.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen