Johan Derksen: ‘Ik heb echt niets met kerst’

Het is Kerstmis en dat betekent dat een groot deel van Nederland met familie rond de kerstboom zit. Johan Derksen doet daar in elk geval níet aan mee. Dat vertelt de Veronica-ster in Veronica Magazine. Derksen begrijpt niet waarom iedereen zo gek is op kerst. Hij vindt het vreselijk. “O ja, die onzin. Ja, ik heb echt niets met kerst. Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er niets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.

Komen zijn kinderen dan niet gezellig langs in Grolloo? “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Sterker nog: Derksen heeft niet eens een kerstboom. “De kitscherigheid! Nee, hoor, geen boom in Grolloo. Geen kerst hier. VerschrikkelijkEn die treurige films die ze draaien op tv, die je al 25 keer gezien hebt.

Gelukkig staat er nog een andere feestdag voor de deur: Nieuwjaarsdag. Vindt hij dat wel leuk? “Die ellende rond oudjaar met die jongens en hun rotjes. Ze maken mijn hond doodsbang.

Mediacourant wenst u prettige kerstdagen toe! 🎅

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen