Britt Dekker: ‘Met kerst zit je opgesloten in een hol’

Niet iedereen vindt het leuk dat je op Eerste en Tweede Kerstdag min of meer op je familie bent aangewezen. Britt Dekker is blij met haar gezin, maar vindt het ook voelen alsof je twee dagen zit opgesloten in een hol. Dat zegt de realityster in Veronica Magazine. Vroeger was ze echt antikerst, aldus Dekker. “Ik vond het altijd een beetje een gedoe, dat zo lang aan tafel zitten en zo gedwongen gezellig doen. Ik ben het wel meer gaan waarderen, de gezelligheid met vrienden en familie.”

Toch is ze er nog steeds geen enorme fan van. “Nog steeds heb ik wel een soort van twijfel of ik het nu wel of niet leuk vind. Met kerst is het net alsof de wereld een beetje uitgaat. Dat je twee dagen afgesloten bent van alle andere mensen. Iedereen zit dan in zijn eigen hol.

Kerstavond vindt ze wél leuk. Dan zit ze bij vrienden. “Ja, zo’n avond vind ik erg leuk. Op de een of andere manier voelt dat niet zo kerstig omdat we dan gewoon normaal doen en lekker zitten te eten en te kletsen.”

Op Eerste en Tweede Kerstdag heb ik het ook leuk, hoor, maar het voelt toch alsof je opgesloten in je hol zit. Nou heb ik nog een leuke familie, dus dat komt wel goed. Voor mensen met een zure familie lijkt kerst me echt heel vervelend.

Mediacourant wenst u prettige kerstdagen toe! 🎅

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen