Britt Dekker: ‘Met kerst zit je opgesloten in een hol’

Geplaatst op Tue 25 Dec 2018 om 11:00

Niet iedereen vindt het leuk dat je op Eerste en Tweede Kerstdag min of meer op je familie bent aangewezen. Britt Dekker is blij met haar gezin, maar vindt het ook voelen alsof je twee dagen zit opgesloten in een hol. Dat zegt de realityster in Veronica Magazine. Vroeger was ze echt antikerst, aldus Dekker. “Ik vond het altijd een beetje een gedoe, dat zo lang aan tafel zitten en zo gedwongen gezellig doen. Ik ben het wel meer gaan waarderen, de gezelligheid met vrienden en familie.”

Toch is ze er nog steeds geen enorme fan van. “Nog steeds heb ik wel een soort van twijfel of ik het nu wel of niet leuk vind. Met kerst is het net alsof de wereld een beetje uitgaat. Dat je twee dagen afgesloten bent van alle andere mensen. Iedereen zit dan in zijn eigen hol.

Kerstavond vindt ze wél leuk. Dan zit ze bij vrienden. “Ja, zo’n avond vind ik erg leuk. Op de een of andere manier voelt dat niet zo kerstig omdat we dan gewoon normaal doen en lekker zitten te eten en te kletsen.”

Op Eerste en Tweede Kerstdag heb ik het ook leuk, hoor, maar het voelt toch alsof je opgesloten in je hol zit. Nou heb ik nog een leuke familie, dus dat komt wel goed. Voor mensen met een zure familie lijkt kerst me echt heel vervelend.

Mediacourant wenst u prettige kerstdagen toe! 🎅

Foto: RTL
11 Reacties op “Britt Dekker: ‘Met kerst zit je opgesloten in een hol’”


 1. Teun-Arie Van der Geelen-Coppens

  Het hol van Britt Dekker, daar wil je niet in zitten.

 2. plato

  De kerst-annalen van Brit.

 3. bonetdrie

  Ha-ha-ha ze is zo grappig

 4. tom mulder

  met kerst zit je opgesloten met je knol

 5. Dij Enkletser

  Maar wel op tv,Gezellig, aan de Praattafels zitten…

 6. Bart

  lekker vingeren dat wijf

 7. Maarten

  Ze is wel goed opgedroogd trouwens. 6 jaar geleden had ik haar nooit van mijn leven willen doen maar ze mag er nu wel zijn.

 8. Woi!ter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 9. west

  sbs6 veel kijkers!!!! ja als bijna heel Nederland thuis is , dan zijn de kijkcijfers heel anders ,

 10. Nfj

  @Woi!ter
  Die zijn er al lang…

 11. Gwendolyn

  Britt gaat haar naam veranderen. Ivm de Brexit. Omdat dit gevolgen schijnt te hebben voor alle Britten in Nederland.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.