Jeroen Pauw shinet in Gerard Joling-achtig glitterpak

Geplaatst op Thu 13 Dec 2018 om 12:30

Jeroen Pauw verraste zijn kijkers door woensdagavond in zijn talkshow opeens een hysterisch glitterpak à la Gerard Joling te dragen. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Pauw sprak in het slot van zijn programma met Gerard Joling, Shirma Rouse, Henk van der Meijden en Wibi Soerjadi. Ze hebben allen iets bijzonders te bieden rondom kerst. “We hebben iets met jullie bedacht. Van alles wat jullie gaan aanbieden de komende weken, hebben jullie een medley gemaakt.

Tijdens de medley wisselde Pauw zijn degelijke jasje in voor een heus glitter- en glamourexemplaar. Op een gegeven moment waren Pauw en Joling niet meer uit elkaar te houden.

Van Pauw is bekend dat hij niet enorm met kleding bezig is. Vooral in zijn vrije tijd draagt hij het graag casual. “Als ik op Curaçao ben, heb ik een baard en kunnen mensen me herkennen aan het gat in mijn kleren“, zei hij eerder.

In de schijnwerpers gaat Pauw wel graag goed gekleed. Zo neemt hij onder meer kleding af van Hans Ubbink, net als omroepcollega Matthijs van Nieuwkerk. Maar: “Matthijs draagt ons de laatste tijd minder; hij heeft te vaak gasten aan tafel die ook kleren van mij aanhebben“, zei de kledingontwerper eerder.

Pauw trok woensdag 891.000 kijkers (28 procent).

Foto: BNNVARA
33 Reacties op “Jeroen Pauw shinet in Gerard Joling-achtig glitterpak”


 1. anoniem

  pauw

  doe me een lol

  verf je haar een keer

  joling zwart zou je staan

  je bent wel mooi hoor!

 2. Japie

  Groot fan van Pauw en vast kijker. Maar de vertoning van gisteren was beneden alle peil. Wat een drama dat Kerst-item, Joling zeker maar zelfs Shirma Rouse zou je bijna adviseren om definitief te stoppen met zingen!

 3. Ron

  Shirma Rouse is een totaal overschatte zangeres, dat bleek gisteren ook maar weer. Zit geen greintje soul in haar stem, klinkt vlak en blank en zelfs een tikkeltje off-tune zelfs gisterenavond. Het was wel weer een schijtlollige aflevering van Pauw, sloeg een beetje door. Niet slim.

 4. Curryworst

  Het programma begon over de rechtszaak van een aangerand en vermoord jongetje en voordat je het weet gaat het glitterjasje aan zit je in een melige kerstaflevering.

 5. Remi

  Een Wierd Duk uitnodigen zit er niet in …
  … altijd maar weer lekker veilig “leuke dingen doen”.

 6. Limburger

  Shinet, jezus wat een kutwoord.

 7. Pierre

  Pijnlijk die bejaarden Joling en Pauw in die glitterjasjes. En gezellig dat het was whoehoehoe!

 8. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Ja Maar Je Zus Zeg.
  Kunnen we nou geen eens meer even het glitterpak uit de kast halen om aan te trekken voordat we meteen voor een Gerardjoling’ worden uitgescholden?? Met dien verstande dat het een klein tijdje ‘not done’ (niet gedaan. Red) was om verse broodjes bij de Lidl te kopen kopen, maar die storm is inmiddels wel een beetje uitgewoed en gaan liggen.
  Nu dus het jasje.
  Heeft die Joling plotseling ineens het monopolie op apenpakjes of Zeau ?
  #pauwmagdragenwattiewil

 9. Solange

  Wat is die advocaat Roethof een arrogante kwal zeg….

 10. klukkluk

  Die Roethof is een arrogante hufter

 11. Ron

  Roethof gaat altijd in talkshows zitten om niets te vertellen. Waarom nodige zie die faalhaas uit? Die heeft ook al zijn verstand zitten in die pukkels op zijn voorhoofd volgens mij…

 12. Van Amen

  Roethof, een man in het nauw. Weet niet om te gaan met de situatie. Ongeschikt voor PR.

  Nog 1 z’n uitzending en Pauw gaat hetzelfde overkomen als Huys. Wat een ellende.

 13. critikast

  Wie is er verantwoordelijk voor dat Kerst-item van gisteravond? Schorsen voor het leven die man/vrouw! Wat een tenenkrommend onderwerp. En dan als slot ook nog een afschuwelijk schreeuwnummer van Joling, wat ook nog een kerstnummer blijkt te zijn! Vindt Joling het echt gek dat geen enkele zender dit nummer wil draaien? En dan Pauw in zijn jasje. Even met een boerenkiespijnlachje afdalen naar het gewone volk.En dat kan hij nu eenmaal niet. Dat hij akkoord is gegaan met dit item is verbazingwekkend !

 14. rocky

  Jeroen ik kijk iedere avond wel naar jou programma…..super doe je het Pauw maar dat zingen daar was wel hopeloos om aan te hóren van die rare Joling bah denk echt dat hij wat is!!! jaaaaaaaaa FLIKKER is die………..en dan die advocaat die mafkees het moest hem zelf thuis komen wat die familie hebben moeten verwerken met hun 11 jarige zoontje……..

 15. Cola Cola

  Rocky: Wordt het niet eens tijd voor een cursus Nederlands? Leer eerst correcte zinnen te formuleren.

  En die advocaat doet gewoon zijn werk. Dat is één van de zaken binnen een democratie: Iedereen heeft recht op verdediging en niemand is schuldig mits het bewezen is.

  En uitscheden om dat iemand op hetzelfde geslacht valt? Tja, dat bewijst duidelijk dat jij het niveau hebt van een VMBO-er.

 16. Hebry

  Coca Cola, idioot. Je fouten:

  – één van de = een van de
  – Iedereen = iedereen
  – mits = tot
  – VMBO-er = vmbo’er

  En nu komt er waarschijnlijk een bericht dat de eerste twee niet fout zijn.

 17. Hebry

  Soms voel ik me ver verheven boven die idioten en debielen hier.

 18. Hebry

  @17.16

  Goeie grap, maar je hebt het tegen de verkeerde. Het was toch echt Coca Cola die Rocky de les meende te moeten lezen. Wie de bal kaatst …

 19. Hebry

  Oké, Coca Cola heeft gewoon gelijk en hij heeft correcte en waardevolle verbeteringen. Maar toch voel ik de noodzaak om hem idioot te noemen.

 20. Lies

  Brr.. die advocaat Roethof met zijn denigrerende opmerkingen.
  Natuurlijk, deze advocaat geniet van de publiciteit die hij genereert door Jos B te verdedigen. Ik zou het niet kunnen, iemand die wordt verdacht van deze aantijgingen. Ik zou er niet meer van kunnen slapen als ik aan de familie van Nicky Verstappen denk.
  Meneer Roethof heeft schijnbaar het vermogen om zijn menselijke kant uit te schakelen. Is dat DE eigenschap die je als advocaat moet bezitten om succesvol iemand te verdedigen?
  Vond het nogal ongepast, het arrogante gedrag van deze advocaat.
  Het zal je kind maar zijn….

 21. Annet3

  Echt banaal dat deze advocaat zich moreel moest verantwoorden. Hij doet gewoon zijn werk. Nee niet aangenaam maar daar gaat het niet om. Ik vind mensen die meteen vanuit de onderbuik oordelen erger. We hebben gelukkig een rechtsstaat waarin zaken als deze geanalyseerd worden. Waarom bij Pauw aan tafel. Irritant die oordelen vanuit de onderbuik op TV.

 22. Annet3

  Muziek inderdaad nogal rommelig.

 23. Lies

  @Annet3: Waarom zou hij zich niet moreel hoeven te verantwoorden omdat zijn beroep advocaat is? Geldt dat ook voor de topman van ING en zijn salaris? Verschuil je je dan niet achter je beroep?

 24. tim

  shinet??????

 25. Lies

  @Annet3: ik heb meer respect voor een gevangenisbewaker, die voert uit wat hem is opgedragen door het OM. Je beroep rechtvaardigt niet je morele keuzes. Maar hey, je hebt gelijk, anders was meneer Roethof nooit advocaat geworden.

 26. liefkleinhertje

  Hoe zwaar is Shirma Rouse ?

 27. H. Tan

  Hulde voor Pauw. Hij blijft de beste!

  Hoitjes
  Humberto

 28. Gee Braadslee

  Het was gewoon een beetje satirisch bedoeld, daar kan men niet doorheen kijken schijnbaar.

 29. Bart

  Zo’n glitterpak wil ik ook wel.

 30. Stef

  hoe meer het jasje schitterde in de studiolampen, hoe meer schittering er op het voorhoofd van Shirma verscheen… ik mag aannemen dat de paniek haar om het lijf sloeg toen ze niet echt lekker in haar toonsoort zat. Vond het echt zielig… kortademig ook. Ik weet zeker dat haar lichaamsgewicht haar carriere verstoort. Ik hoop van harte dat ze er zichzelf en daarmee de kijker niet meer hoeft te kwellen. Ik zie een heel mooi goed voornemen voor deze zangeres voor 2019. Werk aan jezelf Shirma… dat ben je wel waard!

 31. Cola Cola

  Ik ben een graftakkentеringlijer!

 32. Piet

  @Limburger, helemaal met je eens. En we hebben er zelf een heel mooi woord voor: stralen. Jeroen Pauw straalt in Gerard Joling-achtig glitterpak. Niks mis mee. Dat eeuwige popie jopie Engels hangt me de strot uit.

 33. Banaan

  @Piet

  Stralen, schitteren, sprankelen, eventueel ook nog pronken. Zoveel mogelijkheden en dan kiezen voor zo’n kots-lelijk woord.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.