Irene Moors biedt zich aan als invaller Tijd voor MAX

Geplaatst op Thu 13 Dec 2018 om 13:15

Irene Moors heeft zich aangeboden als invalpresentatrice bij Tijd voor MAX. Ze gaat met plezier eens op de stoel van Martine van Os zitten. Dat vertelde ze woensdag in de vijfuurshow van NPO 1. Moors rekende er al op, maar deze maand bracht SBS 6 het naar buiten: na januari is het over en uit voor haar bij de zender. Dat betekent dat ze nu zonder vaste werkgever zit. De presentatrice gaf aan niet in zak en as te zitten, maar het juist fijn te vinden dat ze nu wat vrijer is om klussen te doen.

Ze voelde zich niet meer helemaal in haar element bij SBS 6. “Kijk, als je op een gegeven moment een bepaalde leeftijd hebt bereikt – niet dat ik me te oud voel voor televisie, want hallo, dames en heren – dan past niet alles meer bij je.”

Als je je dan beperkt tot één zender waar andere dingen gemaakt worden en waar maar af en toe iets voorbij komt wat echt bij je past, dan is die exclusiviteit gewoon lastiger. Ik wil het gewoon lekker breed houden en overal aan de slag kunnen waar iets is wat wel leuk is voor mij.”

Is Tijd voor MAX niet iets voor haar? “Ja, Martine, geen enkel probleem. Als jij er tussenuit moet, dan kom ik even invallen.”

Foto: Omroep MAX
17 Reacties op “Irene Moors biedt zich aan als invaller Tijd voor MAX”


 1. Curryworst

  Altijd treurig als uitgerangeerde en ontslagen BN-ers en publique gaan solliciteren/bedelen naar een presentatieklusje.
  Frank Kramer deed dat maandag ook bij VI.

 2. Bolle Martijntje zelf

  Misschien Marktplaats?

 3. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Uitstekende keus!
  Irene Moors is een prettige tv-persoonlijkheid.
  Aangename toegewijde presentatrice.
  Wij denken dat het allemaal een stuk beter wordt zonder die sidekick van de tv-kantine naast haar ( hoe heet die lawaaiige vent ook al weer? )
  We zien de ontwikkelingen met belangstelling tegemoet!!

 4. Remi

  Dit is van een óngekende treurigheid.
  Irene … onze Henny Huisman 3.0

  Echt heel vervelend.

 5. Edwin

  Ik mis Irene, hopelijk komt ze wel snel op de buis, en als het even kan samen met Carlo. Eindelijk iemand die weer eens wat toevoegd op TV i.p.v. een modepopje zonder inhoud die ze iets laten presenteren of nog erger… een vlogger.

 6. Bolle Martijntje zelf

  Remi
  Thu 13 Dec 2018 om 13:25
  Goede keuze geweest van paps en mams, die naam van je! X

 7. Solange

  Zou leuk zijn Irene als talkshowhost Die engerd van een Sybrand weg ,,,,man kan er niks van…wil altijd de Popie Jopie uithangen!!

 8. Bart

  Ik verwacht Irene eerder terug bij RTL4 in de middag samen met Caroline Tensen. 5 uur live

 9. Pete

  Ik vind Irene Moors een lomp wijf en niet sympathiek.

 10. Nero

  Nee niet Moeke Moors.. Ze heeft zichzelf een semi ‘kijk mij eens nonchalant zijn’ maniertje aangeleerd waardoor alles zo onecht en fake overkomt. Ik vind haar een zeer middelmatig presentatrice die totaal geen ontwikkeling heeft doorgemaakt na dat kinderprogramma. Zoveel kansen gekregen deze doorsnee tutmadam. Geef anderen een kans.

 11. Bart

  ik vindt irene moors een goede invaller

 12. Derk

  Oh oh die reacties weer

 13. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Irene Moors heeft echt de capaciteit om dit te doen
  Wij zijn blij dat er nog meer mensen zijn die deze mening delen.

  Wat is er trouwens met al die lawaaiberichten met click-links in de comments de hele tijd, de laatste paar dagen. Liggen ze hier onder de radar van de KGB of zo.
  Enne, kan dat niet gewoon weg? Wat hebben we hier nu van doen met een spamrobot ofzeau? Click. Weg.

 14. Pakalu Papito

  Irene is een creatieve vakvrouw met ook nog eens een aangename stem en dito uitstraling. Zonder haar zou Carlo Boszhard moeten rondkomen van een bijstandsuitkering.

 15. BRAAK

  Wat een zielige vertoning zeg, die bedelende Irene.

 16. Pip

  Nee he

 17. Pip

  Dat kost kijkcijfers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.