Gerard Joling zet studio RTL Late Night op zijn kop

Gerard Joling kreeg vrijdagavond de voetjes van de vloer in de talkshow RTL Late Night met Twan Huys. Op een gegeven moment begon studiogast Tijl Beckand zelfs op de talkshowtafel te dansen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Joling kwam op initiatief van de vaste vrijdaggast Patty Brard zijn single Christmas on the Dance floor zingen. “Ik belde mijn vriend Gerard Joling vanochtend op, die een fantastische nieuwe kersthit heeft, maar het moet nog een hit worden.”

Brard wil Joling daarbij helpen. “Hij heeft nog twee weken om er een hit van te maken, dus hier is hij!

Iedereen in de studio besloot op te veren uit zijn stoel, waaronder Brard, Twan Huys zelf en andere studiogasten als Ilse DeLange. Alleen Fedja van Huêt en Anniek Pheifer (twee serieuze acteurs) bleven zitten.

Beckand klom de talkshowtafel op, maar die hield het maar net. Huys: “We hebben wel by far de sterkste tafel van alle talkshows in Nederland. Hij ging er bijna aan.”

Het optreden van Gerard Joling kunt u hier bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen