Geert Wilders en Paul de Leeuw hebben veel gelachen

De ontmoeting tussen PVV-leider Geert Wilders en RTL-ster Paul de Leeuw heeft vandaag plaatsgevonden. De heren hebben erg met elkaar gelachen. Dat laat de politicus weten op Twitter. De Leeuw raakte begin deze maand opnieuw in opspraak om een uitspraak die hij in 2011 heeft gedaan over Wilders. Op de melodie van het liedje van Herman van Veen zong hij op televisie ‘Ik ben vandaag zo vrolijk want Geert Wilders die is dood’. Die ongepaste grap blijft hem achtervolgen.

Toen D66-minister Van Engelshoven zich aan het begin van de maand fel uitsprak tegen de homo-onvriendelijke uitspraken van Johan Derksen, twitterde PVV-Kamerlid Martin Bosma: “En als Paul de Leeuw op de tv zingt ‘ik ben vandaag, zo vrolijk, zo vrolijk, want Geert Wilders die is dood’, doet hij dan ook mensen pijn? Komt de minister dan ook langs? Zo nee, waarom niet?

Daarop maakte De Leeuw wederom zijn excuses. “Beste Martin Bosma. Ik heb nu al verschillende malen mijn excuus aangeboden voor dat wat is gebeurd. En het was stom van me, ondoordacht en dommig. Dus dan hoeft er geen minister langs te komen. het was kortzichtig en dat heb ik al een paar keer gezegd. Maar bij deze: dom dom!

Wilders nodigde hem uit voor een kop koffie en die hebben ze vandaag gedronken. Hij twittert: “Net leuke ontmoeting en gesprek gehad met ⁦Paul de Leeuw. Veel gelachen. Klasse dat hij er was.

Een foto van de ontmoeting vindt u onderstaand:

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen