Geert Hoes heeft weer baan na faillissement

Geert Hoes heeft zijn persoonlijke faillissement in 2016 een beetje achter zich gelaten. Hij heeft inmiddels weer een nieuwe baan, achter de schermen. Dat vertelt de acteur, bekend van GTST, in de Story. Hoes leidde een productiebedrijf en ging niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk failliet. “In het begin zag het er fantastisch uit. Ik kreeg veel mooie opdrachten en bleef daarnaast acteren en presenteren. Maar op een gegeven moment bleven de betalingen uit“, vertelt hij.

Door de economische crisis konden bedrijven niet aan hun betalingsverplichtingen voldoen, aldus Hoes. “Ze gingen failliet, waardoor ik met de gebakken peren bleef zitten.”

Toen er steeds minder geld binnenkwam, kon ook Hoes geen rekeningen meer betalen. “Ik lag elke nacht wakker, piekerend hoe ik al deze mensen moest betalen. Ik vond het vreselijk dat dat niet ging.”

Inmiddels heeft Hoes er alles aan gedaan om er financieel weer bovenop te komen. “Dat was hard werken, maar het is me gelukt. Ik heb nu een vaste baan bij een impresariaat. Ik verkoop voorstellingen aan theaters.”

Bovendien heeft hij weer een nieuwe liefde, een vrouw ditmaal.

Het Story-interview met Geert Hoes kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen