NTR laat Knoop Gala helemaal niet gaan naar RTL

Geplaatst op do 06 dec 2018 om 8:30

Het Knoop Gala verhuist helemaal niet van de NTR naar RTL, zoals Miljuschka Witzenhausen woensdagavond beweerde in RTL Boulevard. Dat heeft de omroep laten weten aan de media. Witzenhausen sprak met De Leeuw over zijn Sinterklaas-show voor RTL 4 en sprak daarna aan de desk over de projecten die hij gaat doen voor de commerciële zender. “Hij gaat het Knoop Gala doen, voor gehandicapten, en dat gaat hij bij RTL doen, dus dat is echt te gek“, zei ze.

Onzin, stelt NTR. “Wij zijn ontzettend blij met en trots op het programma. En er is geen sprake van dat het bij de Publieke Omroep weg zal gaan.

Als het aan de omroep ligt blijft Paul de Leeuw ook gewoon de presentator, ondanks zijn overstap naar RTL. “We zijn heel blij met Paul en hopen dat hij hier nog jaren mee doorgaat.

Het Knoop Gala is sinds 2009 te zien bij de NTR en wordt al vanaf de eerste editie gepresenteerd door De Leeuw. De editie van dit jaar wordt binnenkort opgenomen en wordt op 22 december uitgezonden door de NPO.

Foto: Amy van Leiden, NTR








5 Reacties op “NTR laat Knoop Gala helemaal niet gaan naar RTL”


 1. Tom

  De opnamen van dit jaar moet nog plaatsvinden. Nml volgende week…..

 2. Ray

  Nou snap ik er niks meer van. Wordt dit door mongolen georganiseerd of zo?

 3. Matty

  Oh,oh,oh! En daar is zij dus ook al niet goed in! Eerst dat gepruts bij zo’n kookprogramma en nu heel slecht luisteren en al weer
  verkeerde informatie door tetteren!

 4. MC

  Wat een leugens weer hier op MC

 5. Ron

  RTL zal wel met een variant komen, de naam zal wel vast liggen bij de NTR

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.