Ellie Lust complimenteert John de Mol en Willeke Alberti

Ellie Lust vindt dat John de Mol en Willeke Alberti complimenten verdienen voor de manier waarop ze Johnny de Mol hebben opgevoed. Het is een heel beleefde jongen. Dat zegt de oud-politievrouw, die nu werkt aan een tv-carrière, in de Privé. Lust maakte Johnny enige tijd geleden van dichtbij mee voor opnames van zijn programma Waar is De Mol. “We hebben nog contact. Johnny deugt. Mijn maatstaf in de tv-wereld is: hoe ben je als de camera’s uit gaan?“, legt ze uit.

Hoe is Johnny als de camera’s uit gaan? “Johnny is eerlijk, oprecht en vriendelijk naar iedereen, ook personeel in een hotel of restaurant. Als hij een sigaretje rookt, raapt hij zijn peuk op van de straat – ik zie alles, hè.

Het is een prachtig mens, vindt Lust. “Je kunt met hem praten over het leven en over de liefde. Complimenten aan zijn ouders, want je bent het product van je ouders.”

John de Mol en Willeke Alberti zijn de ouders van Johnny de Mol. De mediamagnaat en volkszangeres waren vier jaar getrouwd, van 1976 tot 1980.

Het Privé-interview met Ellie Lust kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen