Carlo Boszhard oververhit na kerstblunder

Carlo Boszhard en zijn familie kijken voortaan wel linker uit voordat ze Chinees bestellen met de kerst. In het verleden heeft dat namelijk voor een onaangename verrassing gezorgd. Dat vertelt de 49-jarige televisiester in gesprek met Mokum Magazine. Hoe zit december eruit bij Boszhard? “Vroeger genoten we thuis vooral van het Sinterklaasfeest met grote cadeaus en werden de kerstdagen ingevuld met eten, eten en nóg eens eten – tot we erbij neervielen, zeg maar.

Eén kerst is bijzonder memorabel. “Een zeer gedenkwaardige kerst was toen mijn moeder ooit een grote bestelling deed bij een Chinees restaurant in Noord, waarbij ze aangaf dat al het eten wel heet moest zijn.

Dat interpreteerde de Chinees net iets anders. “De kok dacht dat ze ‘pittig’ bedoelde en dat hebben we toen geweten: onze stembanden waren nog net niet weggebrand!

Boszhard gaat de kerst in met een gerust gevoel. Hij heeft dit jaar zijn RTL-contract met twee jaar verlengd. Collega Irene Moors gaat de kerst iets onzekerder in; zij is binnenkort werkloos.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen