Bridget Maasland mogelijk resistent tegen antibiotica

Bridget Maasland vreest dat er in haar lichaam resistentie is ontstaan tegen antibiotica. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Maasland heeft sinds de opnames van Dance Dance Dance in het voorjaar last van gezondheidsklachten. “Ik kreeg een bijholteontsteking. En omdat de opnames door moesten gaan en ik niet wilde opgeven, kreeg ik een flinke dosis Prednison toegediend. Tijdens de uitzending in september kon iedereen zien dat ik stoned op het podium stond.

Maar dat virus is nog altijd niet uit haar lichaam verdwenen, legt Maasland uit. “Ik heb verschillende antibiotica gekregen en niets helpt. Een paar weken geleden was ik zo doodziek dat ik dagenlang in mijn bed lag.”

Hoe doodziek was ze? “Ik hoestte zo enorm dat ik bijna mijn ribben kneusde. Ik had ook geen stem meer en dat is in mijn vak best lastig.”

Nu gaat het beter. “Maar ik merk dat het virus nog steeds niet weg is. Ik ben bang dat mijn lichaam resistent is geworden tegen antibiotica. Dat hoor je steeds vaker.”

René Froger en Gerard Joling hebben Maasland nu geadviseerd om naar KNO-arts Rinkel van het Amsterdam UMC te gaan. “Dus ik hoop dat hij me kan helpen.”

Het Story-interview met Bridget Maasland kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen