Özcan Akyol vindt piemelprogramma Lieke smakeloos

Özcan Akyol vindt de naakte datingshow Undress for Love van Lieke van Lexmond smakeloos. RTL is behoorlijk stompzinnig bezig. Dat zegt de columnist in zijn rubriek in VARAgids. Van Lexmond brengt in haar programma volledig naakte singles met elkaar in contact. De presentatrice vraagt de kandidaten uitgebreid wat ze van elkaars piemels en vagina’s vinden. “Geen zorgen: er kijkt geen hond naar dit circus, dus er is nog hoop voor onze natie“, zo laat Akyol weten.

De columnist vindt dat RTL ‘zich opnieuw heeft overtroffen in smakeloze stompzinnigheid’. “Waarbij het duidelijk wordt dat het bedrijf denkt dat de gemiddelde kijker een achterlijk stuk vreten is.”

Het andere RTL 5-programma Boxing Stars is even dom, vindt Akyol. Hij omschrijft het als ‘een show waarin gevallen sterren én internethelden met tienduizend volgers tegen mekaar moeten boksen’.

Vooral de deelname van Michael Boogerd vond hij ‘schrijnend’. “Tegenwoordig is hij dus aangewezen op idiote projecten, zoals dat boksprogramma, zodat er niets meer overblijft van zijn nalatenschap.”

De VARAgids-rubriek van Özcan Akyol kunt u lezen via Blendle.

Foto: NTR

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen