Angela de Jong: ‘Paul de Leeuw ouderwets in topvorm’

Er is een tijd geweest dat Paul de Leeuw het flink te verduren kreeg in de column van Angela de Jong, maar vandaag is ze buitengewoon positief over de tv-ster. Ze denkt dat hij weer helemaal in topvorm is. Dat schrijft ze vandaag in het AD. De Jong heeft woensdag met zeer veel enthousiasme naar zijn Sinterklaasshow op RTL 4 zitten kijken. Ze denkt dat zijn overstap van BNNVARA naar RTL een gouden zet is. “De transfer heeft Paul zichtbaar goed gedaan. Hij was in ouderwetse topvorm.”

Bij BNNVARA voelde De Leeuw zich behoorlijk uitgerangeerd. Volgens De Jong kun je zien dat er iets van hem is afgevallen “nu hij niet langer krampachtig hoeft te doen dat hij nog steeds de triple A-ster van BNNVARA is, terwijl hij links en rechts wordt ingehaald door de jonge garde.

Bij RTL is de druk minder, denkt ze. “Heel veel slechter dan afgelopen jaar kan bijna niet en dan nog is RTL Late Night met Twan Huys een fijne bliksemafleider.”

Die vechtlust annex bevrijding ontketende een Paul en een show die deed denken aan de hoogtijdagen van Mooi Weer De Leeuw. Het was chaos, maar toch precies in balans.

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen