André en Janny ondanks winter-HHB ook in zomer op tv

Geplaatst op Fri 07 Dec 2018 om 13:15

André van Duin en Janny van der Heijden mogen dit seizoen dan wel in de winter op de buis zijn met hun tv-hit Heel Holland Bakt, maar ook in de zomer zullen ze hun opwachting maken op het scherm. Dat onthulde de komediant vandaag in Ekdom in de Morgen op Radio 10. Van Duin en Van der Heijden krijgen een duoprogramma in zomerse sferen. “Ik ga nog een ander programma maken met Janny van der Heijden samen, maar daar mag ik nog niets over vertellen.”

De twee hebben al een pilot gedraaid. “We hebben een proefprogramma gemaakt. Dat was heel leuk, maar dat is er in ieder geval door. Dat komt in de zomer op tv.”

Radio-dj Gerard Ekdom bedankte Van Duin voor het onthullen van deze primeur. De komediant: “Ik dacht: ik wacht ermee tot jij belt, dan bewaar ik de primeur voor Gerard. Ha ha.

Het is niet bekend om wat voor programma het gaat. Het tweede jurylid van Heel Holland Bakt, Robèrt van Beckhoven, is er in elk geval niet bij betrokken.

Foto: Roland J Reinders / MAX
9 Reacties op “André en Janny ondanks winter-HHB ook in zomer op tv”


 1. Remi

  André is een Held !

  https://www.youtube.com/watch?v=BbBp2tbl1YY

 2. BEUK DE BOOM

  Nog meer mensen hier met een gilfcrush op Janny?

 3. chris?

  André is geweldig.maar niet het hele jaar door

 4. Jan

  Ik haat dit programma !!!
  Het is nu wel klaar geweest men dit soort wedstrijdprogramma’s. De hele dag ziet men niets anders dan, wedstrijdjes wie beter is dan de ander.
  Wie kan beter zingen, wie kan beter dansen, wie kan beter koken wie kan beter huis inrichten. Om MOE van te worden, diversiteit is juist goed!

 5. tim

  ik vond dit een erg leuk duo op tv, tenminste niets gemaakt

 6. dennis

  Omroep Max is wel erg van hetzelfde, lijkt rtl wel. Zo kan je bij Max elke dag zien hoe je een uitje moet snijden en prei moet schoonmaken. Het is wel belasting geld hoor.

 7. Mark

  Een soort tijd voor MAX op het tijdstip van DWDD, i.p.v. M.

 8. Lies

  Leuk! Fantastisch duo Janny en André.

 9. 123

  Stom, maar toch: ik mis Martine Bijl. Ik vind haar (vileine) humor veel leuker dan de ‘slapstick-humor’ van André.

  Maar goed, het is wat het is. Janny en Robèrt lijken een goede klik te hebben met André, dus soit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.