Twan Huys neemt Voice-kijkers niet mee naar maandag

Geplaatst op di 06 nov 2018 om 10:00

RTL 4 hoopte dat de start van The Voice of Holland een keerpunt zou zijn voor Twan Huys. Met het kijkcijferkanon als lead-in zit de presentator op vrijdagavond geramd, maar nu blijkt dat al die kijkers na het weekend weer keihard afhaken. Dat is te zien op de site van Stichting KijkOnderzoek. Waar Huys op vrijdag zijn op een na meest bekeken uitzending noteerde (848.000 kijkers), noteerde hij op maandag zijn op drie na minst bekeken uitzending tot nu toe (237.000 kijkers).

Het is voor Huys alweer de zevende keer dat hij onder de all-time low van Humberto Tan scoort. De laagste score in vijf jaar RTL Late Night met Humberto Tan is 297.000 kijkers.

Al met al begint het erop te lijken dat echt niets Huys meer kan redden. Meerdere critici hebben al de verwachting uitgesproken dat RTL 4 hem rond de kerst van de buis gaat halen.

Concurrent Pauw deed het maandag weer uitstekend. Hoewel hij een half uur later begon, had hij veel meer kijkers, namelijk 886.000 (36 procent).

Foto: RTL
29 Reacties op “Twan Huys neemt Voice-kijkers niet mee naar maandag”


 1. xandertje

  Voor- en tegenstanders moeten het er dan mee eens zijn dat het over is. Je kunt niet alleen teren op een lead in bij the Voice en op vrijdag een ‘the Voice’ uitzending halen die wel scoort. Overigens is 848.000 kijkers na de Voice niet veel, die cijfers werden door Humberto in zijn ‘normale’ tijden gehaald. Daarnaast is het niet veel als je bedenkt dat slechts 50% DIRECT na the Voice bijft aanhaken bij een totale Late Night Voice uitzending.

 2. west

  Komt wel goed met Twan!

 3. Maandag

  Nu weten we het wel.

 4. Bally

  Gоh, je meent het…

 5. Peter

  Haal Huys toch van de Buys RTL !! Dit kost geld !

 6. Dinsdag

  Ik sluit me aan bij Maandag. We weten het wel.

 7. Roland

  Het zal met Twan net zo gaan als met Charles Groenhuijsen. Die zie je ook nooit meer. Slechts het schnabbelcircuit zal hem resten.

 8. Pater Korstjens

  Haal Huys van de Buys.

  Dat poephoofd is klaar, met die verschrikkelijke stem!

 9. Remi

  Jeroen had Dreetje Hazes aan tafel, en zelfs daarmee komt-ie weg …
  Toch een beetje een sneer richting Twan … ;)

 10. Ron

  Eind november stekker eruit. Ik bespeur geen aanpassingen en verbeteringen in onderwerpen en gasten. Die kansloze Lex Uiting, die FunX DJ die het over een film van Queen gaat hebben die vorige week al uit is gekomen….nee, vind je het gek dat niemand kijkt.
  Overigens Pauw had ook niet zo’n sterke tafel gisteren met Dreetje Hazes. Maar altijd nog beter dan RTLLN en dat is elke avond zo…

 11. Dirk

  Ik denk al waar blijven de Twan nieuwtjes .

 12. Pater Korstjens

  Jeeeezus ja Dreetje Hazes…

 13. Fl

  Ik snap al die heisa niet, de man is gewoon goed bezig. Ik denk dat er andere dingen spelen om hem onderuit te krijgen. Concurrentie?

 14. Rughaar

  Pleur toch eens op met de meuk van Twan…is toch geen nieuws meer.

 15. Mark van Dale

  Breaking news zeg.

 16. Sven

  Verrassend.

 17. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Beste RTL, stop deze lijdensweg voor Twan. Het is echt meer dan verschrikkelijk.

 18. yolo

  zoo slecht is twan huys echt niet…de gunfactor is het grootste probleem, dat los je niet op.

 19. HalloJumbo

  JAAAAAAAAAAAAAAAA, vanavond allemaal weer onbekende gasten.

 20. Albert

  Ligt aan kroongetuige

 21. Meneer Kaktus

  Fuck you, Twan-haters, maar het falen van Huys is een rechtstreeks gevolg van de ROTZOOI die Humberto achterliet. Twan begon met een 5-0 achterstand en nog 10 minuten te spelen.

 22. Harrie Nak

  Weer een hele treurige tafel vanavond met nitwits en iemand in een politiepak.

  Ik zeg amper 200.000 viewers. Haal Huys van de Buys!
  Snapt die ¨goede journalist¨ dat nou zelf niet? De domme LOM-jongen met die VRESELIJKE stem?

  Zum Kotzen ja of niet Baron von Habenichts?

 23. Baron von Habenichts

  Vollidiot!

 24. Baron von Habenichts

  Hahahaha Twan Huys weer nergen te bekennen!
  Stop maar met die onzin mehunsun!
  Ga lekker ballet dansen loser!

 25. B klein

  Wie neemt hij wel mee dan???? Onbetrouwbaar blijft onbetrouwbaar. Komt nooit meer goed.

 26. Kitty

  Hahaha…Die Twan-voorstanders hebben hun oog op hun achterwerk zitten. Of hebben ze hun schaapjes op t droge? Belachelijk en achterlijk om Humberto hiervan de schuld te geven. TWAN KAN HET NIET. PUNT!

 27. Het meisje met de zwarte fiets

  Twan Huys 281.000 hahahahahahahaha!

 28. Bobby Eden

  Tsja, nu kennen we het wel – die kijkcijferberichtjes.

  Wat ik dan weer écht niet snap: waarom kiest Twan niet voor zijn passies? Er zijn superbelangrijke verkiezingen geweest in Amerika. Ik had de avond ervoor een themauitzending verwacht en de dag erna een tafel voor de nabeschouwing. Desnoods vanuit de VS om het op te pimpen. Met deze kijkcijfers hoef je echt niet bang te zijn dat het voor een te kleine doelgroep is. Maar nee: dan komen B-sterretjes met slechte verhalen (denk aan: Ruud Feltkamp met z’n crypto’s, Kim Kotter over moederschap en items met eigen redacteuren die níemand boeien – sorry Marloes en Lex). On-be-grij-pe-lijk. Heb een beetje met Twan te doen, maar denk ook dat ‘ie zelf de handdoek mentaal in de ring heeft gegooid. Dit zou DWDD niet overkomen.

 29. Baron von Habenichts

  Vresekijk weer die tafel met 6 nitwits bij Twan Huys. Echt vreselijk. Zum kotzen! Dat wordt weer <300.000, mind my words.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.