Postpakket Nico Dijkshoorn is terecht

Nico Dijkshoorn gebruikte zijn macht als BN’er de afgelopen dagen om postbedrijf PostNL even goed onder druk te zetten. Het heeft geleid tot resultaat: zijn pakket is terecht. Dat laat hij weten op Twitter. Dijkshoorn wachtte zaterdag vergeefs op een pakket, maar zag op internet ineens dat die bij de buren zou zijn bezorgd. Zij hadden echter niets ontvangen en PostNL was niet behulpzaam. Sterker nog: op een gegeven moment maakte de postdienst de huisdichter van DWDD uit voor leugenaar.

Het probleem is inmiddels opgelost. “Pakket terecht. In verkeerde straat bezorgd in ander deel van stad….

Nu Dijkshoorn met veel poeha zijn pakket in handen heeft, wordt hij door een volger aangesproken op zijn gedrag. “Jouw reactie is net zo schandalig. ‘Ik ben beroemd dus ik mag stampvoeten.’ PostNL is een zooitje maar jij bent een lamlul.

De DWDD-dichter trekt zich daar niets van aan. “Ik stampvoet wanneer ik dat wil, leuter.

Het is niet bekend wat Dijkshoorn had besteld.

Lees ook:
Nico Dijkshoorn boos op PostNL en Nicolette Kluijver (zondag)
PostNL maakt Nico Dijkshoorn uit voor leugenaar (maandag)

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen