Frank en Victor ook in 2019 als duo op SBS 6

Geplaatst op Tue 06 Nov 2018 om 10:30

Frank Visser en Viktor Brand hebben van SBS 6 al groen licht gekregen om ook in 2019 verder te gaan met hun programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Dat vertelt Brand in Veronica Magazine. Het programma van Visser en Brand is een van de succesvolste titels van de noodlijdende zender. Er is nu dus al groen licht voor een nieuw seizoen. “Yep, we staan alweer volgeboekt voor 2019. We buigen ons ook steeds meer over andere zaken dan burenruzies, zoals erfeniskwesties.

Visser ziet het vervolg wel zitten. Hij vindt het met Brand veel leuker dan met Jetske van den Elsen, met wie hij bij de NPO moest samenwerken. “We mogen elkaar gewoon graag, punt“, zegt Brand. “Ik vind Frank een leuke man en ik ben dol op zijn humor. Die klik was er meteen toen we aan elkaar voorgesteld werden.”

De rechter laat weten dat hij het knap vindt hoe Brand altijd zo kalm blijft tussen de ruziënde buren. “Ik zou graag een keer proberen om in de rol van Viktor te kruipen, maar ik weet zeker dat ik het heel moeilijk zou vinden.

Hij legt uit: “Ik denk al snel: wat een gezeur, dan timmer je er toch zelf een wandje tegenaan en is het probleem opgelost.

Foto: SBS, Elvin
24 Reacties op “Frank en Victor ook in 2019 als duo op SBS 6”


 1. weethetbeter

  Victor is een uitstekende keus ,het programma is leuker geworden !!!!!

 2. HalloJumbo

  Viktor Brech is homo.

 3. Peter

  @HalloJumbo en??

 4. Jaap

  Altijd prachtig om te zien hoe Victor zuigt en meepraat met beide partijen?

  Alleen…zijn er echt alleen maar ruzies over erfgrenzen te vinden?

 5. Simon

  Viktor Brand veroorzaakt burenruzies en Frank Visser lost ze op!

 6. Dirk

  Als ik die frank visser zie moet ik altijd denken aan een typetje van kees van Kooten .wie kan deze man nog serieus nemen .

 7. Ron

  SBS is al heel wat maanden ‘niet meer’, het is nu 6!

 8. Dennis

  @Ron, bedankt voor je info. Hier kunnen we wat mee…

 9. Annie

  Ik moet wel om Viktor lachen…. hij speelt verbazing,ongeloof,schrik,alles om het erger te maken…Hij geeft een komisch tintje aan al die ellende.Toch moet hij ook weer niet doorslaan want de”klanten” zijn bloedserieus.

 10. Peter

  HalloJumbo is zielig

 11. piet

  Mooi programma maar duurt te lang. Een half uur is lang zat.

 12. Godefroy France

  Nog nooit zo’n kinderlijk, verwijfd onbenul gezien als die victor !!!
  voegt helemaal niets anders toe dan aanstellerig aanwezig zijn !!!

 13. Peter

  Mr Visser duurt 45 minuten. De rest van het uur is reclames

 14. Ron

  @Dennis: niets te danken.

 15. Remi

  Tja … dat Rechter Frank Visser geen “klik” had met Jetske van den Elsen,
  dat zag iedereen … Frank vond haar vooral “storend” aanwezig.

 16. Peet

  Kunnen die 2 niet naar de nacht verplaatst worden?

 17. Koen

  In het hele interview hebben ze het niet over Jetske. Dus MC verzint hier zomaar iets.

 18. Peter

  Sinds Visser bij SBS zit en met de Victor erbij, is het een stuk minder serieus geworden. Het lijkt haast een komedie geworden. Ik vind nog steeds De Rijdende Rechter op NPO een veel beter en serieuzer programma dan die clowns bij SBS. Maar goed, het is ook niet voor niks bij SBS omdat het smeuiger en sensationeler gemaakt moet worden.

 19. Kattie

  Ik vind Victor Brand best aardig .maar soms vind ik hem te
  Te overdreven lollig .en hij is wel wat veel op tv .

 20. Piet

  Daarom is een kwartier korter nog lang zat.

 21. Freddie

  Ik vind wel degelijk verschil tussen de 2 programma’s. Ja, het is bijna gecopieerd maar op 6 gaan ze de 2 partijen nog bewust bij elkaar zetten terwijl Victor eerst bij beide partijen is geweest. De emoties zijn tevoren wat aangewakkerd en de boel staat bij aankomst van Visser al op exploderen.
  Ik vind het buitengewoon slecht dat Visser zich hiervoor laat lenen, dat gaat bij de Rijdende Rechter toch wat fatsoenlijker.

  Daarnaast heb ik het interview gelezen en is MC hier aan het verzinnen geslagen. Waar kan ik in het artikel lezen dat Visser geen klik had met vd Elzen?

 22. mager marc

  En toch moet Mr Frank Visser oppassen dat het niet helemaal niveau slapstick wordt. Enkele suggesties: debiele tunes icm horrorgezichtjes achterwege laten; geen geforceerde grappen; vaker deskundigen inhuren; kaf van koren scheiden mbt deelnemers; kappen met het fake prietpraatje wanneer de uitspraak is gedaan.

  De Rijdende Rechter zit wat dat aangaat een stuk beter in elkaar. Ik zou mezelf bijna elitair gaan vinden. Of ik pas niet helemaal in het kijkersprofiel van sbs, dat kan ook.

  Anyway. Kees vd Spek en Frank Visser zouden er wat mij betreft goed aan doen een andere zender te zoeken voor hun programma’s.

 23. Annie

  Mager Marc@ Ik ben het met je eens!

 24. Lies

  Fijn duo: meester Frank Visser en Victor Brand. Heb een zwak voor Victor, hij is zichzelf en houdt rekening met een ander. Hartje van goud, houdt niet van ruzie, blijft zichzelf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.