Spannende RTL 4-vrijdag: ogen gericht op Lil’ en Huys

Het is een spannende avond voor RTL 4. De grootste hit van de zender, The Voice of Holland, gaat weer van start en daarmee heeft het geplaagde RTL Late Night met Twan Huys de beste lead-in sinds de finale van The Voice Senior in handen. Toen noteerde hij een record en zo’n piek kan hij zeven weken later ook wel weer goed gebruiken. Maar ook voor The Voice zelf is het een spannende dag, aangezien Lil’ Kleine zijn debuut maakt als de nieuwe coach van de talentenjacht van Talpa.

Lil’ Kleine is erg vol van zichzelf, maar moet zich nog zien te bewijzen, vindt collegacoach Waylon. “Het is toch mooi dat hij daarvan is overtuigd? Ik heb tegen hem gezegd: ’en nu nog dertig jaar volhouden’. Ja, ík doe dit al dertig jaar“, zegt hij in De Telegraaf.

Critici vinden Lil’ Kleine niet passen in zo’n gerenommeerd programma. “Ik wil zo min mogelijk preoccupied, bevooroordeeld, zijn. Hij doet het hartstikke goed hoor. Wij zijn alle vier straatgastjes die op dezelfde, belangrijke stoel zitten, maar die straat is er nooit helemaal uitgegaan.

Zeven weken geleden was de finale van The Voice Senior te zien en werd de uitslag onthuld bij Twan Huys. Er keken toen 1,7 miljoen mensen (39 procent) naar RTL Late Night, terwijl er normaal gesproken 200.000 à 300.000 mensen kijken.

De afgelopen zes weken was een mager bekeken talentenjacht te zien op RTL 4, maar het kan niet anders of Huys heeft vanavond – na tv-hit The Voice – zijn meest bekeken uitzending in weken.

Wie zijn er te gast? Noble uit The Voice Senior, Gwen van Poorten en Davina Michelle, die onlangs ook al bij Pauw zat. Pauw heeft zijn ex Loretta Schrijver in de uitzending zitten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen