STUKTV wil gaan karten van geld John de Mol

De mannen van STUKTV worden niet alleen zelf rijk van hun deal met John de Mol, maar ook het budget van hun YouTube-kanaal wordt een stuk groter. Eén van de dingen die met het mollengeld willen gaan doen, is een kartwedstrijd door het centrum van Amsterdam. Dat vertelde Thomas van der Vlugt donderdag in Pauw. Gastheer Jeroen Pauw wilde graag van de heren weten wat ze straks wél kunnen doen op YouTube en wat voorheen onmogelijk was.

Daar had Van der Vlugt wel een antwoord op. “Ik heb heel lang al een idee om een kartwedstrijd te houden van het Vondelpark naar de Dam, maar de kans is vrij groot dat je je karts kwijt bent als je dat illegaal doet. Nou ja, dat kunnen we dus nu wél doen.

Fijn, vindt collega Giel de Winter. “Wij liepen de afgelopen vijf jaar soms tegen het feit aan dat we dingen soms niet kunnen maken. Wij zijn zo creatief en het moet gewoon een keer eruit uitkomen. Wij spelen nu de eredivisie en nu gaan we de Champions League spelen, in makkelijke taal gezegd.

Wat gaat er nog meer komen? “We komen sowieso vanaf 22 december al met een programma waar we heel erg trots op zijn. Na Het Jachtseizoen komen we nu met De Kluis. Je moet je voorstellen dat je de kans krijgt om een bank te overvallen, maar wij gaan hem verdedigen. Je moet zien in te breken in een complex met controlecamera’s. Wij kunnen alles zien, maar jij moet proberen om een kluis te kraken.”

Dat programma komt en dat vind ik echt fantastisch.”

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen